resim
Rudi Garcia
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:60
Uyruk:Fransa
  • 19
    en azında batı avrupalı, modern, tüm teknik direktör seminerlerine katılan, çalışkan ve yardımcıları olan, o yardımcılara da adam gibi görevler dağıtan bir hocadır. lille gibi takımı şampiyon yapmıştır. ilk gittiği yıl roma'yı son 2-3 haftaya kadar potada tutmuştur. lille'deyken eden hazard, gervinho, moussa sow gibi isimleri çıkarmış, kendilerinden über performanslar alarak avrupa piyasasına sunmuştur. eğer gelir, sabır gösterilir ve scout ekibiyle uyumlu çalışırsa çok düşük maliyetlere inanılmaz bir takım kurabilir. dünyadaki birçok yıldız adayına da hakimdir. misal italya ve fransa'da çalışıp da türkiye'de parlayan salih uçan'ı tranfer eder. gidip de tek alternatifmiş gibi martin benitezlere ya da bilal kısalara sarılmaz, atıf şeyşu ya da ryan donk peşinde koşmaz.

    roma'yla son dönemdeki performansına gelirsek, olur böyle şeyler derim. roma'yı kimler çalıştırmadı ki? 2015 yılının en iyi teknik direktörü luis enrique, daha 15 hafta olmadan kovulmuştu.

    tüm bunların haricinde bir rudi garcia'ya bir de dursun özbek'e bakıyorum, beni önce bi gülme alıyor sonra da gidip çay koyuyorum kendime, n'yapayım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın