resim
José Rodríguez Martínez
Takım:Adana Demirspor
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:29
Boy:1.81
Uyruk:İspanya
  • 1062
    (bkz: jose rodriguez martinez/#1907138) peki. oyleyse sunu sormama izin verin: hadi turkiye'nin en cok kazanan en iyi oldugu soylenen selcuk inan'dan iyi olmasin, zaten adi ustunde adam turkiye'nin en iyi orta sahasi olarak kabul ediliyor, messi olmak zorunda degilsin, ben pedro'ya da raziyim. fakat 94-95 dogumlu turk oyuncular arasinda bir tane jose'den daha iyi oyuncun var mi, galatasaray'da degil, tum turkiye'de daha iyi oyuncun var mi?

    peki madem daha iyi oyuncun yok ayni yas grubunda, nasil oluyor da bu cocuga sahip cikalim diyenler yabanci hayrani oluyor? yerine oynayabilecek daha iyi yerli oyuncun var da onun yerini mi aliyor cocuk? hayir zaten takima giremiyor, kaybedilen maclarin hicbirinde bu cocuk yok, hepsinde klasik kadroyla cikmisiz, neyin skntisi bu? amerikali yobazlarin meksikalilar ve avrupalilar icin "isimizi aliyorlar" diyip kendilerinin tenezzul edip yapmayacagi isleri yapanlari elestirmesi gibi sizin bu adam hakkinda elestiriniz. futbol ici degil, disi hic degil. sen en once daha iyisini uret, sonra yabanci olmasindan dem vur.

    (bkz: jose rodriguez martinez/#1907200) peki. bir soru da buraya var. jose'ye sahip cikanlar adi ahmet mehmet degil ama sinan ve koray olan cocuklara aman oynamasinlar mi dedi de boyle bir onermeyle ustune gidiliyor. bilakis jose oynasin diyen tum yazarlarin koray ve sinan hakkinda yazdiklarina bakarsaniz, ikisi icin de mutlaka oynamali yazdigini gorursunuz. cunku amac genc ve potansiyelli oyuncuyu elindeki potansiyeline coktan ulasmis ve dususe gececek oyuncularla degistirmek. cunku jose oynasin diyenlerin derdi yerli yabanci degil. futbolun dini dili irki yoktur, uyumu ve takim kimyasi vardir. buna uyuyorsa tamamdir.

    jose'nin oynatilmamasinin sebebi yabanci olmasi degil, sinan ve koray da oynatilmiyor. ayni sekilde jose oynasin diyenlerin derdi de jose yabanci oldugu icin degil, ayni sinan ve koray gibi potansiyeli yuksek oldugu icin. selcuk kadar iyi oynamasin simdi. fakat 2 sene sonra selcuk da selcuk gibi oynayamayacak ama jose belki ondan bile iyi oynayabilir. iste jose oynasin diyenlerin derdi bu. sizin derdiniz ne?
App Store'dan indirin Google Play'den alın