• 11
    gittikçe gelişen bir piyasaya sahip. son olarak vuruş hızını falan ölçen, istatistik hesaplayan elektronik raketler piyasaya çıkmıştı. bu gelişimin devamı gelecek gibi duruyor.

    teniste raket seçimi küçümsenir ama özellikle yeni başlayan veya hobi için oynayan biriyseniz raket seçiminiz oyununuzu da oyundan aldığınız zevki de çok etkiler. profesyonel oyuncuları da çok etkiler ama en azından belli bir seviyede oynayabildikleri için oyunları kökten bir değişim yerine belli bir miktar düşüşe geçer.

    raketlerin 6-7 tane özelliği vardır. kordaj diziliminden tut ağırlığa kadar. bu özelliklerin hepsinin belli artıları ve eksileri vardır. kişi kendi zevkine ve oyun tarzına göre seçmelidir raketini. örneğin benim raketi savurma hızım fazla yüksek. bu yüzden sert vuruş denediğimde topu raketin ortasına denk getirmem zorlaşıyor, saçma sapan vuruşlar ortaya çıkıyor. bu yüzden ben normalden ağır bir raket kullanmalıyım ki raket benim raketli fazla hızlı savurmamı engellesin, yani hantala yakın raketler kullanmalıyım. özellikleri vuruşumu hantallaştırmalı. bu sayede fazla olan savurma hızım normale döner ve raketin olumsuz etkisi olan hantallaştırma bana bırakın olumsuz etkilemeyi, olumlu etkilemiş oluyor. e bunun yanında zaten olumlu özellikleri var. doğru raket seçimi özellikle düşük seviyelerde oyunu 2-3 gömlek etkileyebiliyor.

    bana sorarsanız önemli olan marka değil raketin özellikleri. markanın rakete etkisi raketin kullanma ömrü, sağlamlık, dayanıklılık üzerinedir. oyun kalitesini fazla etkilemez.
App Store'dan indirin Google Play'den alın