• 174
    kendi sahamızda kapanacağımız, topu rakibe verip hızlı kanatlarına alan bırakmayacağımız bir maç. en azından kağıt üzerinde.

    hoca bakmış bu takım bu oyunla lazio'ya yenilir, o zaman demiş en azından yenilmeyeyim, belki sneijder veya podolski şapkadan bir tavşan çıkarır üstüne yatarız. teoride mantıklı pratikte göreceğiz.

    çift ön libero chedjou ve donk olacak. ikisinin de beli kalın, ikisi de tek hamleli, ikisi de temposuz. eğer hızlı oynarlarsa ayvayı yeriz. yok onlarda bizim gibi yavaş hücum ediyorlarsa o zaman çok bir sorun yaşamayız.

    diğer avrupa kupası maçları gibi maçın başında salakça bir gol yemezsek maçı kilitlemeye çalışıp topun karşısına geçip bekleyeceğiz. topla oynama oranlarında %55-60 onlarda olacaktır. tam sinanlık maç olabilirdi. topu karşıya taşıyabilecek topla gidecek bir tane bile adam olmaması, bu kadronun en büyük handikapı. ya duran toplar ya da bir iki pastan sonra ceza sahası dışından bir şutla gelebilir golümüz. podolskinin yalnız kalacak olması, ceza sahası içinde defansla mücadele etmeyi sevmemesi kenar ortalarını etkisiz kılacaktır. hoş sıfıra inip orta yapacak adam olmadığı için pek de sorun olmayacaktır.

    düşük tempo, az pozisyon, yine boktan bir maç bekliyor bizi. skor tahminim 1-1 ya da 0-1 kaybederiz. ikinci yarı 70'lerde yasin 80'lerde umut girer. 1-0 geriye erken düşersek dakikalar biraz daha erken olabilir.

    ben olsam hiç sevmesem de emreyi alır, sabriyi sağ bek yapar, stoper ikilisini de chedjou ve denayer yapardım. ön libero donk önlerinde selçuk ve emre göbekte sneijder solda olcan sağda ilerde podolski çıkardım.

    bu boktan günlerde güldür yüzümüzü be galatasaray.
App Store'dan indirin Google Play'den alın