• 35
    su mac sonunda galatasaray'in iyi oynadigini dusunutorsaniz takimdaki oyuncularin avaraj potansiyelinden bile haberiniz yok demektir. maci zevkli yapan banvit'in mucadelesiydi, biz guclu olandik onlar underdog.

    jerrels'in her top kaybindan once simdi topkaybi yapacak dedim cunku galatasaray'da kaza her zaman geliyorum der. jerrels kendini seneler onceki hizli adam saniyor fakat dusundugu kadar cabuk ve atletik degil. ozellikle yari sahadan cikarken surekli kendini cizgiye skstiriyor. uzun kollu rakiple onu ilk karsilayiptop calma kovaliyor rakipler de. geldigi gunden beri ayni seyi yapiyor ama sanirim kimse uyari yapmiyor.

    sinan ne zmn son saniyelerde cizgiden oyuna top soksa ya gec kaliyor ya yanlis tercih yapiyor cunku basit olani yapmiyor. senelerdir boyle ama mac sonu yine onun elinden cikiyor top, micov gibi sogukkanli bir katil varken. boy ve kol avantajindan bahsetmiyorum bile.

    peki mac sonunu jerrels'la oynayip goksenini sokmamaya ne demeli?

    banvit'in kicini yortarak ancak oyuna tutunabilecegi macta aptalliklarla kaybettik. buna iyi diyorsaniz fener karsisinda maca cikmayalim, bu salaklikla 30 sayi yeriz. kacan bos turnikenin haddi hesabi yok. turnike konsantrasyon kaybi ya da heyecandan kacar. iki turlu de sorun var demektir takimda.

    takim gercekten kazanmak istese banvit 6 kisi oynasa da kazanirdik. vasatliktan olecegiz. gordugum kadariyla taraftar da vasata alismis. futboldan sonra basketi de kaybettik anlasilan.
App Store'dan indirin Google Play'den alın