resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2431
    burak takım arkadaşlarıyla vedalaşırken ayağa geç kalkarak yanlış bir hareket yapmış olan futbolcumuzdur. 3,5 buçuk yıllık takım arkadaşının bütün takıma veda ediyor, oradaki yemek bir dakika bekleyebilir. ayrıca hemen yanında oturan sneijder ayağa kalkmış ve sana da iki defa "haydi kalk, adama güle güle de" diyor. ama gecikmeli olarak kalkıyorsun. hatalı bir hareket ama yalnızca o kadar. bir art niyet yok. bu yüzden sıkıntı da yok.

    büyütülecek bir durum değil bu. chedjou'nun burak ile arasının iyi olduğunu düşünüyorum. hatta takımdaki herkesin arasının birbiriyle iyi olduğunu düşünüyorum. burak da iyi bir insan, chedjou da iyi bir insan. @buzzspor isimli hesabın üzerine yazdığı cümle ile birlikte bu videoyu koyarak (https://twitter.com/.../698457595678474240) yaptığı paylaşım art niyetli bir paylaşım. böyle hıyarlıklar yapan hesaplara prim vermemek gerekiyor. çünkü videoyu chedjou'nun ayağa kalkmasından hemen önce kesmişler. oysa ki bu videonun tamamı 3 dakika falan. ben bu karaktersiz @buzzspor isimli hesabı artık takip etmeyeceğim.

    zaten detaylı olarak incelediğimizde şu sonuç çıkıyor;
    chedjou'nun yediği her ne ise büyük ihtimalle bitmek üzereydi (ya da chedjou hemen bitirmek istiyor) ve chedjou da "hadi kalk" diyen sneijder'e "bir dakika, son lokma bu, bitsin kalkacağım. daha buraya yaklaşmadı zaten" tarzında bir cevap veriyor ve sanırım bir an önce bitsin diye hızlı hızlı yiyor. sonrasında da ayağa kalkarak burak'a sarılıyor. hatta o sırada burak'a bir şey söylüyor burak da gülüyor. hiçbir sorun yok. zaten takımdaki her futbolcunun birbiriyle ölümüne kanka olması gibi bir durum söz konusu olamaz. 25-30 tane koca koca adamlardan bahsediyoruz. aralarında takımı etkileyen bir sorun olmasın yeter.

    olay bu kadar. çok didik didik etmeye gerek yok. zaten chedjou'nun yaptığının yanlış olduğunu sneijder'e bakarak anlayabiliyoruz. adam chedjou'yu 2-3 defa "kalk hadi, ayıp olacak" diye dürtüyor. chedjou'nun da sneijder kalktığı zaman ayağa kalkması gerekirdi. bizim takımdaki futbolcuların kendi arasında yerli/yabancı ayrımı yok. bunlar @buzzspor tarzı puşt habercilerin uydurması. dolasıyla taraftarımızda da böyle bir ayrım olmamalı. zaman zaman takımdaki bazı futbolculara haksızlık yapıldığı oluyor ama chedjou bunlardan birisi değil. böyle basit bir olaydan ötürü de kendisine haksızlık yapılmasını istemem.

    videonun tamamı: http://amkspor.sozcu.com.tr/...da-konusmasi-469008/
App Store'dan indirin Google Play'den alın