resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2429
    https://twitter.com/...s/698457595678474240 yani ben bazen çok gülüyorum insanların böyle şeyleri kafaya takmasına.

    burak niye ağlıyor onu da anlamıyorum. çed reyiz de kulüp nasıl bir ekonomik darboğazda ise aç bırakılmış sanırım tesislerde.
    abi, o ağlayan burak var ya. acayip para kazanacak. 2-3 sene takılır çinde, sonra da burada rahat kulüp bulur kendisine.
    kekini yiyen, kekini yiyeni uyaran, bu görüntünün sonrasında kekini yiyene sarılan adam, ortalarda gözükmeyen rızık reyiz...
    acayip paralar kazanıyorlar.
    ve bazı insanlar çedju kalkmamış hain kostok havasında.
    takım ruhuyla falan da alakası yok bunun.

    ha bir de ülkenin uğurlama kurallarıymış, geleneklermiş falan, 15 kilometre ötede bile farklı şeyler bunlar. global şeyler değil. lan yan komşunun bile bazı davranışlarının garip geldiği yerde hangi kurallar falan bunlar ?

    çokta şey yapmayın. deli paralar kazanan, iyi arkadaşlar bunlar. çed reyiz ile burağın da arası iyidir, gol sevinçlerine falan iyi bakın hep minik diyalogları olur ikili. ki adam sarılmış da burak gelince. ne kadar meraklısınız birilerini ayakta beklemeye, kapıya kadar geçirmeye, el pençe divan durmaya, ayaklarını yıkayıp suyuna dil atmaya falan.

    ha sorarsınız chedjou'ya, der ki şeyimden aşşaaaa kasımpaşa, o zaman takımın kötü gidişini de bunlara bağlayıp güzel bir komplo teorisi ortaya çıkarabiliriz.
    ama adam kekini yemiş, burak kendisine yaklaşınca da kalkmış güzelce sarılmış.

    yabancı sevicilik tarzı şeyler de normaldir. şimdi mesela 25 tane ülke sayarım, forvetlerini sayarım, bir de türkiye'nin forvetlerini sayarım. sen altyapını düzelt, iyi eğitim falan ver kimse zaten cebinden ekstra para çıkarıp yabancı gelsin istemez. iyi olan futbolcuyu severim, yabancı futbolcular iyi, yabancı seviciyim. altyapıdan iyisini çıkart, semih düştü demeyelim de semih yıktı diyelim, yerliyi sevelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın