resim
Aurélien Bayard Chedjou Fongang
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:39
Boy:1.84
Uyruk:Kamerun
  • 2422
    kariyerinin geri kalan kısmında benim tarafımdan takım arkadaşına saygı göstermeyen bir terbiyesiz olarak anılacak olan kişi.

    ek: kaç yıllık takım arkadaşın gidiyor, halen gırtlak derdindesin. hem de bir arkadaşının uyarısına rağmen. iyi niyetle ve doğal bir refleks olmadığı sneijder'in uyarısına rağmen buna devam etmesinden belli. yemeğini yaklaşık 40 saniye sonra da yiyebilirsin.

    bu hareket bana yapılsa ben kızmam, bu duruma takılmak aklıma dahi gelmez. ancak görünen şey bariz çirkindir.

    nimet'e saygı ile uzaktan yakından alakası olmayan bir sebeple arkadaşına saygısızlık yapmış bir kişidir! 2-3 yıldır aynı amaç için birlikte mücadele ettiğin bir arkadaşınla vedalaşmak için, yemeğine 30 saniye ara vermek hiç bir din ve toplumda saygısızlık olarak adlandırılmaz.

    sevmediğin birisine bile yapılmayacak bir hareketi yapan kişidir.

    ek 2: yurt dışında çalıştığım bir şirkette sürekli kavga ve hararetli bir ilişkide olduğum, sözleşmesi gereği home office olarak çalışan ve şirkete düzenli olarak gelmeyen kişi, benim şirketteki son günümde ofise gelmiş ve bana veda etmiştir, o son güçlü tokalaşmayla birlikte o adama dair, kavgalarımızdan bana geriye kalan tek şey kocaman bir "saygı" duyma hissidir. 6 ay düzenli kavga ettiğim adam bunu yapacak kadar adamdı, kavgalı olmadığını sandığım bir arkadaşına bile bunu yapamayan chedjou ise terbiyesizdir benim gözümde, nok-ta.

    ek 3: tepkim biraz aşırı mı? evet. ben galatasaray'a ve sporcusuna mükemmeli yakıştırdığım için bu tarz hareketler sinek kadar ufak olmasına rağmen midemi bulandırır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın