resim
Muğdat Çelik
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:34
Boy:1.70
Uyruk:Türkiye
  • 13
    kendisini tanır, bilirim. alt ligde nazillide iken muğdat, lider koç ile birlikte oynardı. lider koç'u nereden tanıyorum ? takıldığım mekanın sahibi üç kardeş nazillili. onlar da haliyle nazillispor'u destekliyor, oyuncuları da tanıyor. lider şimdi tuzla'da, muğdat akhisara geçmiş. alt liglerde çok gol atardı muğdat, ben de takip ederdim epey. nazilli belediye ile 20 küsür attığı sezonu hatırlıyorum hatta, o dönem paso iddaa'da muğdat sayesinde para kazanıyorduk. adam çok iyi atıyordu.

    sonra muğdat balıkesir'e geçti, ptt'de 16 maçta 6 attı. süper ligde de 8-12 arası atar diyordu herkes, golcülüğü iyiydi. iyiydi de, öyle üst düzey bir bitiriciliği yoktu. muğdat'ın olayı hep defans arasına kaçmak falan oldu. 2. ve 3. lige göre bütün özellikleri iyiydi ama süper ligde tutmadı, zaten ilk senesinde de balıkesir ile 2 gol atmıştı.

    26 yaşında muğdat. türkiye şartlarında hala "genç". akhisar ilginç takım, muğdat'ı da 1-2 milyona satılacak oyuncu seviyesine çıkartabilirler, sanırım 150.000 euro'ya aldılar muğdat'ı. bakalım neler olacak. yalnız bazı cahil arkadaşlar bilmiyor herhalde, kendisi 22 süper lig maçına çıktı. ciddi maçlar oynadı yani. çokta şey yapmamak lazım.

    16 şubat 2015 galatasaray balıkesirspor maçında oynamıştı.
    3 mart 2015 beşiktaş balıkesirspor maçında oynamıştı.
    2 mayıs 2015 fenerbahçe balıkesirspor maçında oynamıştı.
    23 mayıs 2015 trabzonspor balıkesirspor maçında oynamıştı.

    balıkesir'de "coştuğu" istatistikleri de "muazzam"dır. yersen.
    bilmiyorsan coştu, öttürdü demeyeceksin. adama gülerler. balıkesir'de falan coşmadı. coşsa yerinde duramazsın.
    bilmiyorsan ilk ciddi maçı demeyeceksin. daha önce balıkesirde "ciddi" maçlar oynadı. çok canın istiyorsa akhisar'daki ilk ciddi maçı dersin ama.

    işte bunlar hep bilmemezlik.
    https://www.youtube.com/watch?v=N9U9sEQXxy4 çal be usta.
App Store'dan indirin Google Play'den alın