• 10
    galatasaray erkek basketbol takımı 2016-2017 yılı bütçesidir.

    o galatasaray erkek basketbol takımı ki * inanın bugün futbolda takılan 4. yıldızın bile mimarıdır.

    frank rijkaard sonrası kulübüne küsmüş isyan noktasinda ki galatasaray taraftarını armasıyla barıştırmış tribünlere çekmiştir düşük bütçesiyle fenerbahçe ülker'e kafa tutuşu ve finalde gösterdiği onurlu mücadelesiyle. abdi ipekçi'de başlayan sinerji ve arkasından ünal aysal'ın başkanlığıyla zirve yapan hava futbol takımının başarılarına da ilham kaynağı olmuştur.

    taraftar ilk olarak çıldırıp abdi ipekçi'de istemiştir didier drogba'yı.

    sonra imparator ergin ataman olayı bambaşka boyutlara taşıyıp önce şampiyonluğa ulaşmış sonrasında avrupa'da unutulmaz maçlara imza atarak hepimizin göğsünü kabartmıştır. abdi ipekçi'de yaşanan atmosferler unutulmaz maçlar hala hepimizin zihinlerinde yer etmektedir.

    yenilmez denilen cska'yı ipekçi'nin parkelerine de gömdük, 6 kişiyle 30 milyon euroluk fenerbahçe'yi de. carlos arroyo'yu izledik be ötesi var mı ?

    şimdi küfür gibi bir açıklama ile zaten kuş kadar kalmış basketbol takımı bütçesinin 2016-2017 sezonu için 3 milyon euro'ya indirildiği söyleniyor.

    insan kalbine bir hançer gibi saplanan bu rakam galatasaraylılığımıza yapılan büyük bir küfürdür. evet bu resmen taraftara küfür etmektir. sana , bana , ona. bize küfür ettiler. kimse sorumlusu allah belasını versin.

    protesto ise protesto. ne gerekiyorsa yapılmalıdır.
    koca yenilmez armada'ya aslanlar aslanı imparator ergin ataman hocama layık görülen bütçe

    3 milyon euro

    yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın