• 7
    yani benim aklımda daha güzel bir formül var ama burada taraftara iş düşüyor.

    x firması ile 10 sene anlaşırsın. dersin ki takımın adı galatasaray x firması olacak. galatasaray'dan bir yönetici ve sizin belirleyeceğiniz adam ortak çalışacak, hoca seçimi, idari konular gibi meselelerde de karşılıklı istişare yapılarak ilerlenecek. bunların karşılığında takımın bütün masrafları x firmasına ait olacak, takımın bütün gelirleri de x firmasına ait olacak. yalnız başarı, galatasaray'ın olacak. x firması galatasaray değil, galatasaray x firması yani.

    abdi ipekçi sanırım 12.500 kişilik bir yer. yani, "20 milyon galatasaraylı", istanbul gibi büyük bir şehirde 12.500'ü dolduramıyorsa zaten bütün amatör şubeler falan kapatılsın. abi buradan övmeyin, maça gidin, herkes 1-2 arkadaşını da götürsün, salon dolsun. ben ankara'dan kalkıp her maça gidemiyorum. 12.500 kişilik salon dolsun, daha fazla talep olsun, 20.000 kişilik yerde oynayalım. sen 20.000 kişiye oynarsan, x firması da seninle devam eder. daha fazla bütçe ayırabilir. daha kaliteli olur takımın.

    cebine giren yok, çıkan yok. başarı senin. adın orada, adın yüceltiliyor. 2 sene 20.000 mi doldu ? ertesi sene 25.000. böyle böyle. yani koskoca galatasaray deniliyor, eh abi koskoca galatasaray 20.000 kişiye basketbol maçını yerinde izletemiyorsa, ne diyeyim ben ?
App Store'dan indirin Google Play'den alın