2015-16 Türkiye Kupası Çeyrek Final İlk Maçı
18:45 Manisa 19 Mayıs Stadyumu
1 - 2
  • 22
    galatasaray' ın forvetinde çocuklara futbolu sevdirmek için yine bir animatöre yer vermişler. sürekli sahada zıplayacak, kendisine atılan topları kontrol edemeyerek insanları eğlendirecek falan. spoiler oldu ama olsun, sürprizi kaçmadı, yine de izlemesi komik olacak yani merak etmeyin.

    hala daha mustafa denizli' nin en azından ikinci maçlarda gençlere şans vereceğini düşünenler var. o geyik yaptığınız vitor pereira diyarbakır depslanmanında recep' i 90, uygar' ı 30 dakika oynattı. buraya gelene kadar genç oyuncularına hep şans verdi. zaten liderliği garantiledikleri maçtan sonra da paf takımın hocasını kulübeye alıp takımın idaresini de ona bıraktı. bu olay, kısa vadede başarılı olmak zorunda olan, kendisinden ''fener' in geleceğini inşa et'' gibi bir beklenti bulunmayan ve kadrosu bize kıyasla çok daha geniş olan genç ve yabancı bir teknik direktöre mi yakışırdı yoksa mustafa denizli' ye mi?

    lanet olsun. başka hiçbir şey dmeiyorum lanet olsun. nefret ettirdiler bu sezondan. hala umut hala umut. sakatlansın da kurtulalım artık. yasin zam istemişse az bile yapmış. bu yönetime bu teknik ekibe müstehak bu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın