• 45
    galatasaray'in firtina gibi girdigi bir mac oldu. ilk devre bir anda farki 15'e yukselttik, ki efes gibi bir kadro karsisinda bunu yapmak cidden cok cok zor bir is. mac sonlarini felaket oynasalar da efes bu sezon euroleague'de on sayi fark yememis bir takim. mactan hic kopmuyorlar. nitekim o 15 sayi da bir anda eridi gitti ve ilk devreyi sadece iki sayi onde kapattik. ucuncu ceyrege yine harika basladik ve farki cift hanelere cikarttik. ancak efes de surekli takip etti. bu noktada olaganustu ucluk yuzdemiz, micov ve lasme basta olmak uzere tum oyuncularimizin insanustu performansiyla birlesti ve kontrolu elimize alarak maci da almayi bildik. bunlar iyi ve guzel noktalar. ancaaaak;

    bu takimin bu dar rotasyonu cidden can sikici bir hal aldi. ekonomik durum kaynakli kadro kurulumundaki sikintilar sebebiyle 35 dakika uzeri oynatiyoruz oyunculari. dun mac sonunda lig tv spikeri ergin ataman'a 7 kisilik rotasyonla muthis bir galibiyet aldiniz dedi ve ataman da 7 kisi de demeyelim joey dorsey yarardan cok zarar verdi dedi. koskoca galatasaray niye boyle yonetiliyor anlayamiyorum cidden. ayrica ataman'in dorsey'e bu sekilde laf sokmasina ne gerek var onu da anlayamiyorum. micov, lasme inanilmaz oynamislar, onlari yuceltecegine ilk is neden dorsey'e catiyorsun?

    dun kazandik. yine de kazaniriz. ama bu kadro kurulumuyla, bu ekonomik sartlarla avrupa'nin devletinden biri olamayiz. fenerliler f4 biletlerini simdiden alirken, biz ligde aldigimiz galibiyetlere seviniriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın