• 175
    her hafta bir umut oturuyorum koltuğa açıyorum lig tv'yi. ulan diyorum bu hafta değişik olacak her şey. bizim topçuların sosyal medya da maç önü paylaşımlarına bakıyorum, tamam hepsi havaya girmiş 2 3 atarız. ulan 23 dk oluyor. 25 bile değil içimi bi sıkıntı alıyor. hani tv başından kalkmak istersin de ekranda ki proğramdan hala umutlusundur bi atraksiyon olur diye beklersin, kalksam daha önemli ne var zaten dersin öyle bir durum.

    her neyse dk 24. yakıştıramıyorum kendime galatasarayın maçı varken tv'yi kapatmayı ama yok olacak gibi de değil boşa bakıyorum ekrana gözlere yazık, bari telefonu alıyım diyorum elime. ilk yarı bitimine kadar bi telefon arada bir maça bakmacayla tamamlıyorum.

    istatistiklere göz gezdiriyorum sıkıldığım 23 dk ile biten 45 dk arasında en fazla 1 korner olmuş, 5 faul yapılmış, 2 sakatlıktan oyun durmuş. kısaca değişen hiç bir şey yok.

    hızlı geçelim, ikinci yarının 70, 75 dakikaları arası, stattaki taraftarda haliyle sıkılıyor, ıslıklar başlıyor bi ( laylaylaylay laa saldır galatasarayy) çekiliyor o gazla sneijder orta saha da baskı yapıp top kazanıyor, chedjou dribblingle ceza sahasına topu sürüyor devamında ya umut kaçırıyor ya savunma uzaklaştırıyor.

    az çok bu tarz hareketlerle ikinci yarıda tamamlanıyor. içimde bir burukluk. neyse haftaya diyorsun. haftaya da aynı terane.

    ulan bize güzel hayal bile kurdurtmuyorsunuz size yazıklar olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın