• 155
    cidden bu basit ve saçma oyunu bu kadar büyütüp baştamanagelot'a sonra da diğer yazarlara yazılanları okuyorum ve kanım donuyor.

    her şeyden önce adam sen bu oyunu oyna, muhabbetini yap diye ayda 30-40 tl bayılıyor. sadece bir arada bu oyunu oynayabilmemiz için. bu adam çıksa dese* "kurallar bu bu bu, oynamak isteyen buyursun gelsin" kimse bir şey diyemez, dememeli ama yine de yapmıyor, anket açıyor, fikir alıyor. sonuçlarını beğenmeyen de gelmez, bu kadar basit.

    bilet konusuna gelirsek. evet ayda 3 tl vermek az bir para değil kabul ediyorum. ama verip almak isteyene bu kadar yüklenilmesini anlamıyorum. bütün derdiniz bu ekstradan 2 idman mı? 38 haftalık ligde 2 fazla idmana çıkınca mı şampiyon olunuyor? ben leicester city'ye idman kullandım, zar zor berabere kaldım, bizim ligin birincisi united'a normal çıktım ve kazandım. kısacası biraz kendinize gelin ve artık büyütmeyin şu saçmalığı.

    kaşif yüzünden mi bilete karşısın. saçma. diğer liglerde durum ne bilmiyorum ama bizim a liginde kaşif kullanmak isteyip de yardım etmeyeni görmedim. hatta ingiltere liginde kaşifin önemi çok daha değerliyken(çünkü zaten en güçlü lig ve işimize yarayan adamlar sınırlı). şimdi italya'da daha geniş bir oyuncu havuzu olacak. biletlisi biletsizi rahat rahat kullanabilecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın