• 16
    muslera
    linnes chedjou denayer carole
    donk selçuk
    sinan sneijder olcan
    burak
    ilk 11'i çıkılmasını istediğim karşılaşma.

    stoperler chedjou ve denayer;
    kimsenin sakat olmadığı dönemde ideal ikili bu olmalı. ancak denayer'in sakatlığı var ve koray oynayacak deniyor.

    bekler linnes ve carole;
    linnes 1. sağ bekimiz olmalı. hakan balta'nın cezası ve olcan'ın önde oynamasını istediğim için carole'yi sol beke yazdım. oynayarak tempo kazanması gerekiyor.

    orta saha donk, selçuk, sneijder;
    en ideal ikili selçuk ve donk zaten. önlerinde de sneijder.

    sağ/sol açık sinan ve olcan;
    sinan ve olcan'ın gollere tam gaz devam etmesini diliyorum. gol atan kanat oyuncusu çok değerlidir.

    forvet burak;
    görünen o ki galatasaray'da son maçı bu olacak. hatta son maçı geçen haftaki antep maçı olmuş bile olabilir. lakin ben yarın galatasaray'daki son maçına çıkmasını istiyorum. o statta kötü anılardan çok güzel anıları var ve yine güzel bir şekilde veda etmesini istiyorum. transferinin detayları ve düşünceleri açıklansın konu hakkında daha doğru konuşuruz ancak gitmeyi kendisinin de istediği belli oldu. demek ki adam "kan emici" falan değilmiş. giderken bari iyi davranalım adama. oynamazsa zaten umut oynayacak. her neyse maça dönelim, maç önemli.

    maç neden önemli? daha 15 maçımız olmasına rağmen lig bitmiş, bilmem ne olmuş diye bakmak doğru değil. hadi şampiyonluk yüzde 5 diyelim ama bu işin ikinciliği var. şampiyonlar ligine gitme ihtimali var. eğer burak'tan gelen parayı gelir olarak gösterip uefa cezasından yırtılırsa bir şampiyonlar ligi geliriyle baya düzlüğe çıkılabilir. tabi iyi yönetim, iyi yönetmek gerekiyor.

    fenerbahçe ve beşiktaş'ın bu ligi 80 puanda bitiremeyeceği bir gerçek. fenerbahçe yenildi işte. hele ki fenerbahçe'de bir forvet sakatlığı bir ceza olursa o deplasmanda kesin puan kaybı yaşarlar. üst üste yaşarlar. gökhan ve kjaer yokken 4 gol yedi adamlar. bu fenerbahçe 3 ayrı kulvarda mücadele edecek. hasarsız çıkmaları mümkün değil. beşiktaş'ta ise durum daha düzgün ilerliyor derken ersan gitti ve stoperde bir soru işareti oluştu. beşiktaş önümüzdeki 23 günde 5 lig 2 kupa olmak üzere 7 maç yapacak. bu maçlardan da beşiktaş'ın hasarsız çıkma ihtimali yok.

    çok seviyoruz hemen karalar bağlamayı "aman çok kötüyüz, şöyle çok kötüyüz". evet buyurun artık kötüyüz. unutulmasın ki bu sezon galatasaray çok eksantrik puan kayıpları yaşadı. beşiktaş ve özellikle de fenerbahçe çok ekstra puanlar aldı. hakem hatalarını da yazıyorum kenara zaten. ilerleyen zamanlarda hepsini yazacağım. biz önümüzdeki maçlarda 15'te 14 yapalım da 75 puana çıkalım da sonra yine şampiyon olmayalım. forveti olmayan hangi takım 15'te 14 yapar onu bilemeyeceğim. bu sorunun muhattapları belli.

    bende egoistlik yok. ben haksız çıkayım sorun yok. gerçekten hiçbir sorun yok. umarım güzel günler yakındır, umarım yakındır.
    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın