• 149
    madem bilet serbestmiş, bizden bu kadar. biletsiz girmeyi düşünen arkadaşlara tavsiyem 5 tl'leri ile bilet almaları şeklinde olacaktır. aksi durumda, bilet tayfayı coşturan piyonlar olarak kalıyorsunuz. ne kadar vakit harcasanız da, oyunu bilseniz de, bir noktadan sonra artık karşı koyma imkanınız kalmıyor. oyun eziyete dönüyor. bırakasınız geliyor ama o kadar uğraşmışım ve/veya diğer arkadaşlara ayıp olmasın mantığıyla devam ediyorsunuz. biletsiz girecekseniz bunlara hazırlıklı olun. biz çok çektik, siz de çekmeyin. knk bilet çok etkili olmuyor yhaaaa'cılara, ben 4. ydüm, bilet aldım 3. yüm şimdi çok fark etmiyor diyenlere karşı da hazırlıklı olun. her an size karşı antrenman uygulayabilirler.* yolunuz açık olsun. hedefiniz olmasın, zorlamayın, çünkü biletliler sizi geçecektir. ilk başlarda anca biraz zevk alabilirsiniz, ondan sonra imkanı yok. o yüzden bilet alacaksanız girin derim ben.

    anket de dünyanın en kolpa anketi, sözlükte oynamayıp da ankete kimin katılıp katılmadığını da bilmiyoruz. 30'a 27 çıkmış bir de. bir ara 28'e 27 idi. kim oyladı belli değil. güvenilirlik sıfır.

    ekleme: fikrimizi de mi söyleyemeyeceğiz. tecrübelerimizi de mi aktaramayacağız. saçma ve basit bir oyunsa kimse girmesin bu bilet işine, hepimiz zevkine oynayalım o zaman.

    ankette hile var diyen falan da yok nasıl çıkarıyorsunuz hayret bir şey. 28'e 27 biletsizlik lehine de oldu demedim. diyorum ki 28'e 27 olduğunu gördüm, ki bilet lehineydi bu. buraya giren bir ton misafir de var, okur, çaylak, yazar olup da oyunda olmayan da var. yani 2 tane alakasız kişinin bilet lehine evet oyuna basıp basmadığı ne malum diyorum. tam tersi de olabilir, anket güvenilir değil bence bu kadar basit.

    aşağılama derken benden mi bahsediliyor bilmiyorum ama hiç öyle bir amacım ve niyetim olmadı, olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın