• 146
    ilk defa oynamama rağmen gayet zevkli bir lig. şimdi bilet konusu avantajları gerçekten var yadsınamaz en basiti 3 hafta ceza alırsa oyuncunuz nasıl 1 haftaya düşecek gibi. stadyum ekstra gelir scout gibi çok avantajı var. bunlar olmadan oynanmaz mı gayet oynanır ben biletle şu ana kadar 2 oyuncu getirdim. onun dışında tamamen transfer listesi başka takımlardan aldım yani oyuncu o kadar dert değil bulunuyor ama gerçekten zor oluyor genç bulmak. eğer takımınız kötüyse biletsiz işiniz zor olabiliyor. biraz genç takımınız varsa bilete hiç gerek kalmıyor.

    bence finansal fairplay getirilmeli lige. bu ne lan 10m lik adam 50m fiyata gidiyor. kulüplerin zararları had safhada. örnek b ligi manu 130m zararda. bence puan silme uygulanmalı 15 puan yeterli. ama liverpool öyle mi 12m kar mis gibi gelir ama ödül yok. sonuç olarak finansal fair play istiyoruz adalet istiyoruz magnolet duy sesimi.

    yeni sezonda yine denk lig olmalı ispanya vs oyun zevki kalmaz ptt 1.lig veya italya bence en cazibi juve dışında herkes eşit olabilir. zaten ligde sıralamadan ziyade teknik direktör puanı önemli. yani hedefi 16.lık olan takım 16. diye kötü değil bunu unutmayalım.
App Store'dan indirin Google Play'den alın