• 162
    golden state'e gitmemesi gereken süperstar. kaan kural gibi düşünüyorum kendisi hakkında, o socrates'te yazmadan veya potacastten demeden öncede böyle düşünüyordum. faal oyuncular arasındaki en iyi skorer bence kendisi. orta mesafe, 3lük, turnike, smaç, fadeaway, post. hucüm etmek için elinde bir ordu var adeta ve boyu 2.06 bu adamın. yaşayabileceği tek sorun sakatlıklar ki zaten son 2 senedir bu kadar pasif kalmasının temel sebeplerinden. mvp olduktan sonra konuşulamadı bu adam sakatlıkları yüzünden.

    takımında westbrook diye bir adam var. müthiş bir oyuncu, ona lafım yok ama insanı uyuz eden bir ego sorunu var. durant 20 top atarsa bu arkadaş 25 top atmak istiyor. şu aralar istatislik kasmakla meşgul olduğundan okc maçlarının boxscore'una bakan arkadaşlar dediklerime katılmayacaktır ama bazen gerçekten durant'i unutuyor westbrook.

    ama şu var. çok iyi arkadaşlar westbrook'la ve eğer durant şampiyon olacaksa westbrook yanında olmalı gibime geliyor. sadece birilerinin westbrook'a kardeş durant varken durant'i unutmamalısın demesi gerekiyor ona. 2. adamlığı kabul ederse westbrook daha iyi yerlere gelebilirler durant'le.

    ayrıca golden state takası için konuşursak: net olarak gitmemeli.

    1- rekabete ciddi darbe vurur, saçma sapan güçlü olurlar.
    2- işleyen düzen bozulmamalı kesinlikle. golden state'te bir sistem var ve o sistem 1.5 senedir mükemmel işliyor. çok zor birşeyler üretebilmek. durant'i alabilmek için vazgeçecekleri şeyler bu sistemi bozacaktır. bogut'un pasörlüğü ve iriliği, barnes'ın 1 ile 4 arası her pozisyonu savunabilmesi, ceza şutunu sokabilmesi ve perdeleme sonrası switch yapabiliyor olması çok değerli.

    taş yerinden ağırdır diyerek entryimi noktalarken, durant kardeşime yüzük yolunda başarılar diliyorum.

    not: şu russell'a iki laf et, kenarda sen bekleyince içim sıkılıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın