• 139
    (bkz: #1897024)

    madem yeni sezon için planlamalar başlamış, ben de bazı önerilerde bulunmak isterim. şimdi bu bilet olayı oyunun içine ediyor. oyundaki adaletsizliği artırdığından rekabeti azaltıyor, zamanla bazı takımlar yarıştan kopuyor ve amaç olmayınca da artık zevk vermemeye başlıyor. belli bir noktadan sonra biletli arkadaşlara yetişmek çok zor oluyor, bilet tayfa zevk alsa da diğer takımlar için oyun eziyete dönüşüyor.

    benim şöyle bir fikrim var. mesela 3 lig açılıyorsa, kişi sayısına göre 2 biletsiz, 1 serbest lig veya 1 biletsiz, 2 serbest lig gibi seçenekler yapabiliriz. bileti olanlar kendi liglerinde, istemeyenler ayrı bir ligde oynayabilir.

    onun dışında başka bir problem de, oyunun ortasında kullanıcının takımı bırakması ve yerine başkası gelmesi. mesela, oyunu pek iyi bilmeyen kullanıcı 2-3 takım ile maç yapıyor, sonra bırakıyor ve yerine biletli veya daha profesyonel bir oyuncu geliyor. dolayısıyla o 2-3 takım avantaj sağlamış oluyor. nasıl bir çözüm bulunabilir bilmiyorum ama bu da oyunun gidişatını etkileyen bir durum.

    aklıma şu an bunlar geldi gözlemlediğim sıkıntılar olarak. gerekirse eklemeler yaparım.

    not: sonradan fark ettim, bkz'daki son paragrafta benim bahsettiğim ikinci durum ele alınmış, yine de kalsın yazmışım o kadar.*

    ekleme: anketler yakında sonuçlanacakmış. karışıklık olmaması için önceden yazayım, bilet kullanımı olacaksa beni listeye almayın, karışmasın. para vermek istemiyorum, 5 tl verip zevki doruklarında yaşayacak arkadaşların yanında bir piyon gibi oynamak da istemiyorum.
App Store'dan indirin Google Play'den alın