resim
Hamit Altıntop
Görev:Spor Yönetimi
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4836
    --- alıntı ---

    2011-2012 sezonunda jose mourinho'nun isteğiyle real madrid'e imza atan hamit altıntop, bayern münih'ten real madrid'e bonservissiz gitmişti. bir sezon real madrid'te oynayan tecrübeli futbolcu, ispanyol kulübünde de sakatlıklar yaşayınca, yönetime ilginç bir talepte bulunmuştu. sakat olduğu süre boyunca, real madrid'ten maaş istemeyen hamit altıntop, ispanya'nın gündemine oturmuştu.

    sakatlıktan döndükten sonra şampiyonlar ligi'nde real madrid-ajax karşılaşmasında son 9 dakikada oyuna giren hamit, santiago bernabeu stadında ayakta alkışlanmıştı. stadı dolduran yaklaşık 70 bin real madridli hamit'i bağrına basmış ve bu tavrını desteklenmişti. aynı günlerde sakat olduğu halde real madrid'ten yüksek maaşlar alan güney amerikalı oyuncular kaka ve higuain ise hamit gibi davranmamış ve taraftarın tepkisini çekmişti.

    aynı hamit, real madrid'teki tavrını galatasaray'da göstermeye ise yanaşmıyor. galatasaray'daki 4 sezonu boyunca uzun süreli sakatlıklar yaşayan hamit, şuan takımın en çok kazanan 5. oyuncusu ve birçok maçı sakatlıkları yüzünden kaçırmaya devam ediyor. üstelik galatasaray maddi olarak sıkıntılar yaşarken, finansal-fair play yüzünden avrupa'dan men edilme ihtmaliyle yüzleşirken, real madrid'in maddi sıkıntıları olmadığı ortada...

    --- alıntı ---

    (bkz: real madrid'in can da galatasaray'ın patlıcan mı? )
App Store'dan indirin Google Play'den alın