• 19
    şu seri başı işine anlam veremediğim kura çekimi. final turlarında seri başı olur mu yahu? hangi akla mantığa sığar bu iş. maçlar yapılmadan en seri başı olana verilsin o zaman kupa. böyle saçmalık olur mu hiç? şaşırmış bunlar resmen.

    eğer bu seri başı olayı büyük takım elenmesin de reytingler düşmesin diye yapılıyorsa gene çok saçma hatta aptalca olarak bile nitelendirilebilir. neden?

    çok basit olasılık ve matematik. iki büyük takım birbiriyle finalde karşılaşırsa mecburen 1 maç yaparlar ve 1 maçlık reyting alınır. ama iki büyük takım birbiriyle çeyrek finalde karşılaşırlarsa 2 maç yaparlar ve 2 maçlık reyting alınır. bir olay daha ne kadar açık ve net olabilir bilemiyorum.

    kaldı ki 3 adet büyük takım var. diyelim ki bunlardan fb-bjk çeyrek finalde eşleşti ve eşleşmenin galibi de yarı finalde gs ile eşleşti. böylelikle 4 adet büyük maç yapılmış olur ve 4 büyük maç reytingi alınır.

    yahu ben mi çok zekiyim yoksa final turlarına seri başı uygulaması yapanlar mı çok aptal bilemiyorum. olay çok basit değil mi? yok yok olmayacak bizden.
App Store'dan indirin Google Play'den alın