• 20
    sahada görmek istediğim ilk 11; http://galatasaray11.com/...gaziantep-kupa-12337

    kaleci cenk;
    elin takımı kupa'da rakip kayserispor iken kalede ribeiro ile oynuyor da biz neden muslera ile oynayalım? bizde de kalede cenk ile oynasın.

    stoperler hakan ve chedjou;
    zaten semih ve denayer sakat olduğu için pek fazla tercih şansı yok. hoca belki yine koray-chedjou yapabilir ama hafta içi boş olduğu için bu maça lig maçı muamelesi yapılıp as kadro gibi çıkılmalı. o yüzden hakan-chedjou olmalı.

    bekler carole ve linnes;
    carole hala tempo kazanmadı. o yüzden oynamalı. zaten kadroda "sol bek" kavramının içini en çok dolduran futbolcu carole. linnes'i ciddi bir maçta asıl mevkisinde değerlendirme zamanı geldi. avrupa maçlarında zaten sabri oynayacak ama linnes'in sağ bek için en güçlü futbolcu olduğunu görmeliyiz.

    orta ikili selçuk ve donk;
    kadromuzdaki ideale en yakın orta ikili. birlikte 3 maç oynadılar ancak selçuk donk'a sürekli uyarılar yapmak durumda kaldı. donk takıma alışma sürecini atlatmalı.

    kanatlar olcan ve sinan;
    sinan oyununu ilerlettikçe onu sağ kanada yazmayı alışkanlık haline getireceğiz. bence sinan iyi yolda. podolski sakat olduğu için olcan da sol kanatta oynamalı. yasin değil. yasin'in düşünmesi gereken çok konu var. olay şu ki acaba yasin düşünebiliyor mu?

    ofansif orta saha sneijder. ilk yarıdan skor gelirse ikinci yarı ya da 60. dakikadan sonra emre çolak düşünülebilir.

    forvet burak. zaten elimizde iki adet santrfor oyuncusu var. dolasıyla bir tercih söz konusu değil.

    3 ayrı kulvarda devam ediyoruz. lig bizim için artık çok zor. kalan 15 maçta en fazla 1 mağlubiyet yada 2 beraberlik almamız durumunda şampiyonluk için bir iddiadan bahsedebileceğiz. bu yüzden bu sene kupa önemli. gaziantepspor da as kadrosu ile çıkacaktır. iyi maç olsun.

    saygılar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın