aynı isimdeki diğer başlıklar:
resim
Semih Şentürk
Görev:Teknik Direktör
Takım:Fenerbahçe U19
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 774
    yaptığı hareket ne bileyim, şehit verdiğimiz bir haftada, kafadan atıyorum başakşehir-gençlerbirliği maçında yapılmış olsaydı, ben de yapmacık bulurdum.

    ama maç boyunca stadın belirli bir bölümünde bulunan bölücü tezahurat yapan bir topluluğa, (ki yaklaşık 88 dakika geride olduğun maçta hem rakip taraftardan önde olmanın verdiği özgüven ile daha çirkin tezahuratlar ve kendi adına geriden gelmenin hırsı da ekleniyor) son dakikada liderliği getiren golü atan futbolcunun o tribüne doğru kapak takma isteği kesinlikle yapmacık değildir arkadaşlar, gayet içtendir, ve duygu patlamasının kralıdır.

    aynısını nöbetçi semih arena'da da yaşamıştı ne yazık ki. isınma hareketlerini yaparken kaçırdığı gollerden dolayı kale arkası tahrik edici tezahüratlarla gaza getirmişti kendisini ve o da golden sonra hareket çekmişti.

    ya da adebayor'un city-arsenal maçındaki efsane sevincini hatırlayın. maç boyunca tahrik edilmeye karşı orgazm tadı verir gol atmak. sonra da kapak hareketlerinden hareket beğenmek durumunda kalırsın saniyeler içerisinde.

    askerlik yapıp yapmaması umrumda değil açıkcası, o tezahuratlara en güzel cevabı hem gol atarak, hem de hareket çekerek vermiştir. benim hoşuma gitti.

    edit:
    - hakan balta kadıköy'de 2-1 yenildiğimizde yaptığı kol hareketi de iyi uyar örneklere, ekleyelim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın