resim
Fernando José Torres Sanz
Görev:Teknik Direktör
Takım:Atl. Madrid U19
Yaş:40
Uyruk:İspanya
  • 475
    atletico madrid ve liverpool zamanlarında efsanevi bir futbol oynuyordu. seviye atlamak için chelsea'ye gitti ve oradan sonra kariyeri düşüşe geçti. 31 yaşında kendisi. kendisini bu sene başı düşünüp alsaydık, sene sonu da arap-çin piyasasına satabilirdik. torres'in ismi, doumbia'nın isminin çok çok üzerinde. torres'i oraya satmak için o piyasanın içinde olmanıza gerek yok. 1 sene yararlanırdık kendisinden. klası ile burada 15 golden fazla atması bir yana, epey asist yapardı bence. sneijder ile de güzel bir ikili olurdu. hatta grosskreutz-sneijder-sinan-rodriguez-podolski-çolak-yasin-umut derken epey güzel de bir hücum rotasyonumuz olurdu kanatlar, 10 numara ve forvette. tabii umut 3. forvet olacak şekilde. 2. forvet rolünde bile umut bu yaştan sonra zor sanki.

    ha ama önümüzdeki sene başında torres'i ister miyim ? istemem. hani "vizyon" ? bize famara lazım, spalvis lazım, michael frey lazım. michael frey de benim beğendiğim çalışkan bir adamdır mesela. hatta belki de önce yeni elmander olurdu, sonra çıtayı yaşının da etkisiyle daha ileriye atardı. famara-spalvis-frey forvet üçlüsü vizyondur. torres, ucuza gelir de çin-arap piyasasına satılırsa iyi bir kısa dönem transferi olur-du. seneye dediğim gibi gereksiz olur.

    burağın olduğu yerde torres'i tartışmak çok mantıksız elbette. ama biz futbolu bilen taraftarlarız bence. spalvis-famara-frey > torres > burak şeklinde bir sıralama yapardı sanırım çoğu taraftar.
App Store'dan indirin Google Play'den alın