resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10573
    sozlukteki saftirik turnusolu. bak bak bak ya satalim ever banega'yi alalimmis. oglum sen saf misin? hayatinda hic galatasaray yonetimi gormedin mi?

    bak hele.

    "önce genç ve dinamik bir takım yaratır ve o yapının başına yönlendirici lider bir oyuncu dikersiniz. ancak lider bir oyuncunun etrafına genç yetenekleri serpiştirmeye çalışmak hasat alacağınız anlamı taşımayabilir"

    baskanin dursun ozbek sen neyin genc ve dinamizminden bahsediyorsun. hani su grosskreutz'a bile lisans cikaramayan adam. melo'nun yerini jpk ve donk'larla falan dolduran veya doldurulmasina izin veren vizyoner(!) o yuzden sneijder giderse gelecek oyuncu muhtemelen oktay delibalta veya hursut meric olacaktir. ha ben sana turk futbolunun hal ve gidisi dogrultusunda su an yapilabilecek en iyi adimi soyleyeyim. iki tane adam gibi kanat al. bak forveti gectim. kanat. hatta biri sinan olsun. oynat pisir. takimda misyonu dolmus umut ve burak yerine maddi durumunun yettigi bir forvet al. bas bas bagiriyoruz senelerdir. bu sneijder dedigin adam anadoluyu diyar diyar gezmekte olan yasin'den neredeyse bir ronaldo cikariyordu gecen sene. 2002 sonrasi hasan sas modeline evrildi suan ama olsun. dusun yani. takimda gidisat kotu ya hemen bizim malum anti-sneijderci tayfa kafasini cikarmaya calisiyor. sen once bos kaleye gol atamayan umut ile bu sene bize en az 10 puan kaybettiren burak yilmaz'i falan west ham'a itele. sneijder daha bekler.

    formu dusmus olsa da bekler. ki adam gecen hafta golunu bile yazdi. olusu bile 5 gol 6 asist ile oynuyor. 40 gol atmis bizim formayla bugune kadar. sen bu adami satip da "genc-dinamik takim" yaratacaksin? kusura bakma baba sen cok fm oynuyorsun ya ?

    (bkz: tamam beyler sakinim)
App Store'dan indirin Google Play'den alın