• 738
    fenerbahçe taraftarı şike yapmış başkanları için yürüyüş düzenler, hapisten çıktığı vakit 3 gün 3 gece kutlama yapar. galatasaray'da ise aziz yıldırım gibi bir başkan barındırılmaz. dursun özbek gibi iki kelimeyi bir araya getiremeyen, her işi eline yüzüne bulaştıran, rakip taraftarın goygoy malzemesi olan başkan barındırılır fakat aziz yıldırım gibisi barındırılmaz.

    konusu açıldığında diyecekler ki; "aziz aklandı, fener aklandı, şike yapmadık" bilmem ne. mahkeme şike yapılmadığı için aklamadı ki aziz yıldırım'ı, deliller kanunsuz toplanmış diye akladı. aklamaktan ziyade kılıfına uydurdu mevzuyu. kimse gönül rahatlığıyla "şike yok" diyemedi, aziz yıldırım bile. eğer şimdi fenerbahçeli biri "şike yapılmadı" diyorsa ve vicdanı rahat ediyorsa bir şey diyemem. onun problemi bu.

    diyelim ki melo fenerbahçe'ye transfer oldu yarın bir gün. bence bütün fenerbahçe camiası bunu memnuniyetle karşılar. "şikeyi, ırkçılığı konuşun" diyerek direk fenerbahçe'yi hedef alan açıklamalar yapan melo'dan bahsediyorum evet. gel gelelim lugano gibi, emre belözoğlu gibi adam kabul görmez galatasaray'da. "kefen giyerim galatasaray forması giymem" diyen baliç'e galatasaray kariyeri nasıl zindan edildiyse; emre'ye öyle zindan edilir, lugano'ya da.

    son olarak fenerbahçe hep daha güçlü bir camia olmuştur. çoğu zaman daha pahalı yıldızları, daha gösterişli kadroları bulundurmuştur bünyesinde. ama galatasaray hep daha başarılıydı ve öyle olmaya da devam edecek. dağlar kadar fark var gördüğünüz gibi. bunları gördükçe bir kez daha diyorum ki, "iyi ki galatasaraylıyım be".
App Store'dan indirin Google Play'den alın