• 39
    burada her arkadaş yaş aralığı, eğitim seviyesi, dini, ırkı ne olursa olsun galatasaray'ın menfaatlerini düşünerek elinden geldiğince yorum yapıyor, fikrini açıklıyor. bundan dolayı en zıt fikirlere dahi hakaret edilmediği müddetçe hoşgörülü olmak mecburiyetindeyiz. şahsen bana zıt geldiği için veya önyargılarımla çelişiyor diye hiçbir düşünceye, yoruma öfke kusmak, aşağılamak gibi bir hakkım olamaz. böyle bir giriş yaptıktan sonra yanlış anlaşılmamayı umarak mancini dönmeli diyen arkadaşlarımıza bir hatırlatma yapmak istiyorum.

    mancini zaten istediği transferleri yapamayacağı bir bütçe teklifinden sonra galatasaray'dan istifa etmiştir. manchester city, inter'de yaptığı transferler harcadığı paralar ortada. ister istemez feda sezonuna giren galatasaray'a gelecek en son hocalardan biridir mancini. bundan sonra gelecek teknik direktör'ün maaşı bile az olmalı öyle 3-4 milyon euroluk hocalar mevcut finans durumuyla çelişkidir. denizli'ye hangi akla hizmet bu paralarla sözleşme yapıldı onu anlamakta imkansız. gelecek hocanın öncelikle az maaş alıyor olması, elindeki oyunculardan faydalanabiliyor olması, takıma savunma veya hücum her neyse bir futbol oynatıyor olması lazım.
    derwall'in alman milli takımından gelmiş olduğu dönemle şimdiki dönem arasında çok büyük fark var. milli takım hocalığı artık bir nevi dinlenme, az emekle iyi para kazanmanın bir yolu olmuş bundan sonra milli takım hocalığı yapan kimse 2 dünya kupası kazansa da kulüpler için çok doğru bir tercih olmayacaktır.

    sözlükte arkadaşların takip ettiği bazı yabancı hocalar var. çalıştırdıkları kulüpte başarılı olamamalarından, kovulmalarından veya büyük bir kulüp çalıştırmadıklarından dolayı galatasaray için yetersiz dense de ben katılmıyorum. öncelikli olarak hedef küçültmüş galatasaray'a disiplin sağlayacak, takım oyunu aşılayacak, kafasında hedefi olan bir hoca gerekiyor. bu biraz kimyanın uyuşmasıyla ilgili başka liglerde başka takımlarda başarılı olamamış biri burada başarılı olabilir. heynckes gibi bir hocanın ikna edilip sportif direktör bile olsa gelmesini bende isterim. veya tuchel'in veya klopp'un ama şu anda olacak şeyler değil. artık eski isimlere dönmek yerine yine bir gerets, lucescu gibi yeni bir hoca bulabilmek lazım.
    prandelli romantikliğinden uzak, galatasaray'ın kimyasını, neye ihtiyacı olduğunu bilen kaliteli yazar arkadaşlar var onların önerilerini, incelemelerini okumak isteriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın