• 23
    dursun aydın özbek efendice yerini duygun yarsuvat hoca'ya terk etmeli. duygun hoca, disiplini ve kontrolü sağlayıp iyi tercihler yapan yaşlı bir kurt.

    iyi ve genç bir yardımcı ile birlikte yeniden yapılanmamızı sağlayıp gelecek on yılımızı kurtarabilir. favre ya da onun gibi bir hoca getirilebilir ve bu bize çok faydalı olur. çünkü bu sezon zaten kayıp. yeniden yapılanmanın tam zamanı. bunu da ancak enerjik bir yabancı hoca ile yapabiliriz. yerliler arasında sadece ertuğrul var o da beşiktaşlı. (gerçi gençlik aşkının galatasaray olduğunu çok iyi biliyorum) okan var ama henüz yeterince tecrübeli değil. dört-beş yıl sonra olabilir belki.

    yeniden yapılanma fırsatını kaçırırsak önümüzdeki sezonu da kaybederiz. iyi bir kadro planlaması ve enerjik, başarı isteyen, takımı koşturacak, yırtıcı bir takım yaratacak hoca ile devam etmeliyiz.

    yeni hoca derhal gelmeli. çünkü 10-15 haftada takımı ve ligi tanır ve önümüzdeki sezona bomba gibi gireriz. üstelik bir gaz verirse futbolculara avrupa kupasında da belki iş yapabiliriz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın