• 1
    milliyet gazetesi köşe yazarı. bugün bursaspor maçı'ndaki rezaleti ve rezaletten sonraki gözlemci raporuna tepki olarak pek hoş bir yazı yazmış. yazısından bir bölüm için buyrun;

    --- alıntı ---
    "bir kurt sürüsü gibi saldırmıştır fenerbahçeli futbolcular hakem çoban'a!
    saldırı, ormanda av, şehirde suçtur.
    sahada yapılıyorsa rezalet+suç...
    fenerbahçeli futbolcular yapıyorsa ve o futbolcular türkiye'nin en büyük profesyonelleri arasında sayılıyorsa, olay halka açık cereyan ediyorsa, örnek alacak milyonlar varsa, katla babam katla.
    o kere suç, bin kere rezillik, milyon kere ayıp.
    açıkça yazayım... her kim ki, ekranın karşısına bilgisayarın başına oturup deniz çoban'ın hatalı kararlarından dem vuruyorsa, o zat ya fanatiktir ya da fanatiklerden nemalanan uyanık.
    hakemi itip kakmak, pislik gibi davranmak, omuz atmak, hakaret etmek söz konusuyken hangi pozisyonun hangi kuralından bahsediyorsunuz siz? önce linç girişimini durdurun.
    alex gol atmış!.. hakeme sokak kabadayısı gibi omuz atan, gol atsa ne olur, atmasa ne olur. yitip giden futbolunuzsa, fenerbahçe kazansa ne olur, kazanmasa ne olur. daum'un sezon başında söylediği 'sadece şampiyon değil, sempatik takım da olmak istiyoruz'un yolu bu mudur?
    bakalım görüntülerden ceza verebilen federasyon kurulları, ne yapacaklar hakemlik mesleğinin onurunu ve güvenliğini korumak için.
    bakalım fenerbahçe yönetimi nasıl yaklaşacak olaya...
    "hırslı ve agresif futboldan dolayı" tebrik mi edecek, 'fenerbahçe'ye yakışmayan hareketleri' yüzünden hepsini sorguya mı çekecek alex'ten başlayıp lugano'dan çıkarak?
    bakın bu çok önemli... fenerbahçe'nin tercihi, adalet ve etik anlayışı, futbolu ya zevk ya da eziyet haline sokacak bu sezon. fenerbahçe'nin nelere rağmen şampiyonluk istediği bugün belli olacak.
    böyle bir fenerbahçe üç değil otuz sene şampiyon olsa galatasaray'ın arkasında kalır unutmayın."
    --- alıntı ---

    http://tinyurl.com/qht2s9
App Store'dan indirin Google Play'den alın