resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10541
    sene sonunda uefa'nın düzenlediği turnuvalara katılamamamız halinde gideceğini düşündüğüm, aksi halde herhangi bir yere gitmeyeceğine inandığım altın portakalımız.

    1) objektif olarak bakarsak galatasaray'ın kendisine sunduğu imkanlar son derece makul. bildiğim kadarıyla 4.5 milyon avro net ücret alıyor ki, bu rakam fransa dışındaki büyük avrupa futbol ülkelerinde ödenen ücretler dikkate alındığında 8-8,5 milyon avro demek. fransa'da net 4.5 milyon avro almak demek 10.5 milyon avro mali yük demek.

    2) içimi burkan bir detay olsa da şıno +30 bir oyuncu. team buff değeri +250 olsa da 2016 yılı itibariyle konuşuyorum dünya genelinde bir amc bolluğu var. dolayısıyla kendisine 8 - 8,5 m avro parayı düşünmeden verecek kulüpler, gelişim çağında ve etkili oyunları ile göz dolduran gençlere yönelecektir. yani, şıno'nun maliyetini karşılayabilecek takımlar, real madrid'de mutsuz olan james rodriguez veya isco, tottenham ile çılgın atan christian eriksen, daşşak sahibi iseler coutinho vb. gibi oyuncular almayı tercih ederler ki daha uzun süre faydalanabilsinler.

    3) bütün büyük takımların amc pozisyonlarında şıno ile fersah fersah farkı bulunmayan adamlar var. barca'da iniesta ve rakitic, real'de isco ve james, chelsea'de oscar ve kısmen willian, city'de silva ve de bruyne, bayern'de müller ve götze, liverpool'da coutinho, firmino, lallana . burada tek sıkıntı mata ile manu'da ama onların da mevcut sorunları dikkate alındığında şıno'ya gelene kadar daha elzem kanat ve forvet açıklarını kapatacaklarını sanıyorum. dolayısıyla kendisine yönelik inanılmaz bir talep olacağını düşünmüyorum. tek sıkıntı uefa'ya gidemememiz faraziyesinde mourinho'nun manu'nun başına geçmesi. bu durum bizim şıno ile birlikteliğimiz açısından risk doğurması muhtemel bir durumdur.

    4) albers denen adam aklını çelebilir; ama dediğim gibi buradan "performansının her daim eleştirilebileceği bir lige gitme riskini alır mı?" sorusuna evet diyemiyorum.

    tahmin ve umut ediyorum ki kendisi sözleşmesinin sonuna kadar bizde kalacak, sonrasında 1-2 senelik bir ajax birlikteliği arkasından ajax'ta futbolu bırakacak ve sonrasında teknik direktör olup elaleme saplamak için kulübümüze geri dönecektir. dönmelidir de.
App Store'dan indirin Google Play'den alın