• 59
    palace menajeri sir göktürk karaman'ın basın toplantısından yansıyanlar

    *3-0'lık west brom ve 3-1'lik aston villa mağlubiyetlerimizden sonra taraftara özür borcumuzu 2-0'lık chelsea galibiyetiyle ödemeye çalıştık. chelsea de dosthane(!) ilişkilerimizin olduğu bir kulüp. haftalar ilerledikçe onlar da daha iyi sonuçlar alacaktır.

    *oyuncular sakat diye maçların ertelendiği, federasyon başkanının alenen bir kulübü desteklediği, bizi küme düşmekle tehdit ettiği bir ortamda "temiz" mücadelemizi sürdürüyorz. en son yan kesici menajer bozuntusu alametifarika89 adlı zatın bizim yakaladığımız tapeler sonucu istifasını gördük. haklı yolumuzda yürümeye devam edeceğiz1!!1!1

    *aliadiere ve falcao transferlerinde çok eleştirildik. ikisi de misyonunu tamamlayıp medeni bir şekilde kulübümüzden ayrılmış profesyonel oyuncular. aliadiere forvet sayımız falcao'yu satmak için yeterli olmadığından aldığımız ve embolo'yu aldıktan sonra tekrardan sattığımız oldukça düşük maliyetli bir oyuncu... hem kim aliadiere kadar koşuyor, mücadele ediyor sorarım!1!1 ayrıca falcao'yu 5 milyon zararla satmışız. peh. sistemimize uymadı, ayrıca kulübümüz adına çok büyük bir p&r hamlesi oldu. forma ve bilet satışları patladı. camia havaya girdi. yani falcao'nun maliyetleri günün sonunda bizim için hiçbir şeydi. herkes kendi işine baksın lütfen!! uğraşmayın artık palace'la, biz sizin oyunlarınızı da çok iyi biliyoruz!11!

    *son olarak taraftara mesajım, müsterih olsunlar. oynanan oyunlara rağmen biz mağrur duruşumuzu koruyoruz ve bozmayacağız11!1! bu takım daha güzel günler görecek inşallah hep birlikte!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın