• 15
    yetenekleri bakımından avrupa'nın üzerinde bir oyuncu. yakışacağı yer nba tartışmasız. erken yaşta çok fazla tecrübesi olmadan nba'e gitmesi bir handikap olarak değerlendirilebilir. o yaşta bir basketbolcu için zor iş nba de tutunmak. elinden geleni yaptı gerçi birçok maçını izledim önemli dakikalar aldığı da oldu ama o bununla yetinmedi ve daha çok oynamak için avrupa'nın yolunu tuttu.

    barcelona'da pek maçını izlemesem de bu 2 yıllık serüveni oldukça yaramış. inanılmaz güçlenmiş, tecrübe kazanmış. gözlerindeki kararlılık tam da karakterini yansıtıyor genç ersan'ın. o kararlılıkla olması gereken arenaya * barcelona'nın sunduğu yüksek kontratı geri çevirerek tekrar dahil oldu ve bu kararlılıkla bu sefer başaracağını da eurobasket 2009'da herkese ispatladı.

    ismet badem israilli forvet henefeld'e savunma bakanı derdi. işte türk milli takımının savunma bakanı ve de hücumda can simidi. o ne enerji öyle. ribaund alıyor, blok yapıyor, ikinci topları kovalayıp ekmeğini taştan çıkarıyor, üçlükleriyle can yakıyor... heryerdesin helal olsun. yolun açık olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın