• 638
    blatt'ın ipini çekmiştir evet ama ben bunda çok acayip, ahlak dışı bir şey görmüyorum.

    bu sene cleveland'ın şampiyonluk adaylarıyla oynadığı maçlara bakarsanız genelde yenildiğini, yendiği maçlarda da fark yaratamadığını görürsünüz.

    2 kere warriors'la oynamışlar, 2 mağlubiyet, bir tanesi kendi evlerinde 98-132 gibi abuk bir skorla bitti. 1 kere san antonio'yla oynamışlar, onu da kaybettiler. doğudaki bence en önemli rakipleri, chicago'yla 1 maç oynayıp kaybetmişler, yine doğudaki en önemli rakiplerden miami heat'le de 2 kez oynayıp 1 mağlubiyet 1 galibiyet almışlar. kazandıkları 2 önemli maç var, birini zaten dün kazandılar clippers'a karşı, bir de okc galibiyeti var.

    miami'de 4 sene üst üste final gördü, lebron 5.seneye girmeden ayrıldı. spurs'e finalde kaybetmişlerdi ama işler o kadar da kötü gitmiyordu. önümüzdeki 5 seneyi miami'de geçirse benim tahminim 2 şampiyonluk daha kazanır, kariyerini minimum 4 yüzükle bitirirdi. buna rağmen cleveland'la şampiyonluk yaşamak istiyorum dedi, nispeten daha güvenli bir yer olan miami'den ayrılıp cleveland riskini aldı. bu yüzden kariyerinin gidişatıyla ilgili blatt'ın kovulmasında payı olmuş olabilir, ben çok anormal karşılamıyorum. cleveland kendisine daha kontrat önerirken biliyordu zaten lebron james'le sözleşme imzaladığı an takımın %60'ına sahip olacağını. hatta lebron'a bir takım sözler, güvenceler de verilmiş olabilir cleveland'a gelmesi için. bu yüzden blatt'ı kovdurması sürpriz ya da ayıp değil bence. takımın gidişatı ve oynanan basketbol o kadar da iyi değildi. doğu 1.si olması da bir kıstas değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın