resim
Sergio Busquets Burgos
Takım:Miami
Mevki:Ön Libero
Yaş:36
Boy:1.89
Uyruk:İspanya
  • 143
    af buyurun artık dayanamayacağım:

    http://pbs.twimg.com/media/BETI_JhCcAAimpO.jpg

    oğlum busquets diyip geçmeyin, o adamın çok iyi taktik bilgisi var... top saklama, top dağıtma her türlü beceriyle dolu sergio busquets. adeta bir derya! oyun bilgisi için söylenecek bir söz yok zaten. başlı başına bir ekol! pasları da hoşuma gidiyor, bir ahengi var oyunun. markajı da çok güzel.

    allasfcb isimli youtube kullancısının malum videoları sonrası ben dahi tüm futbol allamelerince aaa ne kadar da övgüye şayan bir yetenekmiş diye keşfedilen futbolcu. övelim, evet. düz adam değilmiş, evet.

    buna benzer bir cehalet duyarı da son dünya kupasında belçika milli takımıyla ilgili yapılmıştı. herkes turnvuanın sürpriz takımı belçika olabilir diyordu. ulan 100 yorumcunun 99'u sürpriz olur dediği şey nasıl sürpriz oluyor da demedi kimse. gerçekten kalede courtois ile mignole'nin hücumda lukaku ile benteke'nin çekiştiği eden hazard'a sahip olan bir takımın finallere kalması baya sürpriz. aksine arjantin bunları nasıl eledi asıl sürpriz oydu be. neyse konumuza dönelim evet düz adam değildir, bunu da bilmeyen yoktur. iyi bir takım oyuncusu defansif orta saha. o kadar. övmeyin nolur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın