resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 10498
    istanbul'a geldiği ilk günü dün gibi hatırlıyorum. o zaman lise sondayım ve okulun hemen bitişiğindeki yurdunda kalıyorum. tabii öğleden sonra okuldan çıktık ve 1 saat sonra dershanenin ygs deneme sınavı var. ama ne sınav ne dershane umurumda. dersten çıktığım gibi yurda geçiyorum ve hemen yurdun tv odasında ntvspor'u açıyorum. yanımda 4 yıllık oda arkadaşım var. merakla uçağının inmesini bekliyoruz.

    ilk başta sadece 2 kişiyken yarım saatte neredeyse tüm yurt tek bir odada tüm dünyanın, nasa'nın uzaya araç gönderme görüntülerini izlemeyi bekler gibi o kapıdan sneijder'in inmesini bekliyoruz. fenerlisi, beşiktaşlısı, futbolla ilgisi olanı olmayanı hepimiz tek bir yere odaklanıyoruz. ve sonunda beklenen an geliyor. uzay aracı yörüngeye oturmuş ve buna sevinen nasa mühendisleri gibi mutluyuz. tabii bu arada fenerliler ve beşiktaşlılar da nasa uzay aracının yörüngeye oturmasını kıskançlıkla izleyen avrupa ülkeleri gibi sessiz sakin odayı terk ediyorlar.

    sonrası ise malum. 3 senede yaptıklarıyla, davranışlarıyla, takımı sahiplenmesiyle, başarılarıyla kısacası her yönüyle bizim her şeyimiz oluyor. inşallah daha uzun seneler bizimle birlikte kalır ve nice zaferler kazanırız.

    iyi ki varsın be wesley!
App Store'dan indirin Google Play'den alın