resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 732
    19 ocak 2016 akhisar deplasmanında yer yer düşük, yer yer fena olmayan bir performans gösterdi. niye bunu yazıyorum. bizim abartma huyumuzdan vaz geçmemiz gerekiyor. bu noktaya geleceğim.

    ben öyle yada böyle bir sene daha kiralanabileceğini düşünüyorum. denayer'i gayet benimsedim açıkçası. o zaman dürüst olacağım.

    gol de birinci hatalı stoper denayer.
    6 pasta arkasına bakmadan topu bırakıyor. top yan ortadan geliyor.
    son adam olarak seken topa kötü pozisyon alıp topu kaptırıyor mükemmel bir depar ile topsuz bir şekilde önündeki adamı yakalayışı var o mükemmeldi.

    3 gol demek bu. ben hesap ederken gol olmayan bazı pozisyonlara da gol diye bakıyorum. yani linnesin 2 asistini sırf şansızlık ve ya kötü vuruş yüzünden yemeği kabul etmiyorum. işin sonunda bunları saymamız lazım.

    şu 3 hatayı diğer stoperlerimizden biri yapsaydı afaroz ederdik. adam ben stoperim ve potansiyelim var diye bağırıyor. özellikle genç stoper can yakacak hata yapar yapmalı. ama abartarak olmayan adamı olmayan sıfatlarla andığımızda sadece göz boyama oluyor.

    hele hele böyle hatalar yaparken ama birden fazla hamleli bir oyuncu olduğundan bu adamın yanındaki adam hakan olmalı. bu 3 hata olmazdı denebilir mi hakan sayesinde. hayır! ama denayer'in maç içindeki dengesi ile daha az hatalı oynaması için hakan iyi bir etken olur diye düşünüyorum.

    mustafa hocanın daha önceki bakış açısını düşündüğümde bence kafası bu konuda karışık. cejuyu beğeniyor. denayer'e kıymak istemiyor. hakan'ı beğeniyor. hakan yerine olcan'ı koyduğunda hücuma olcan fena etki etmiyor vs vs... bakalım nasıl karar verecek.
App Store'dan indirin Google Play'den alın