resim
Jason Grégory Marianne Denayer
Takım:Al-Fateh
Mevki:Stoper
Yaş:29
Boy:1.84
Uyruk:Belçika
  • 728
    hep söylüyorum biz büyük takımsak iyi niyetle, mücadele ile yetinmemeliyiz; bunların yanında mutlaka yeteneği de aramalıyız. umut bulut' u bu yüzden sevmiyorum ve sevmeyeceğim, çünkü yeteneksiz.

    aynı paylaşımı alıp kopyalamama gerek yok, denayer' in 2 defa savunmaya dönmek için attığı depar ve savunmaya dönüp nasıl pozisyon aldığı bu başlıkta mevcut. buradan yola çıkarak savunmaya dönmeyen sabri' yi ya da semih' i eleştiriyoruz ya hani, bence yetmez. bu adamları sadece gayret etmedikleri için değil, gayret etseler bile sonuç alıp alamadıklarına göre de eleştirmek gerekir. denayer' in tek olayı savunmaya dönme gayreti değil. adam gayret ediyor ama dahası dönebiliyor da. yani iyi niyeti var, mücadelesi var fakat bunların yanında fiziksel kapasitesi ve yetenekleri de var. galatasaray futbolcusu denayer gibi olmalı. gayret yetmez, yetenek de olmalı. bu yüzden umut bulut' u, sabri' yi, jem karacan' ı, asla istemeyeceğim. semih' i sırf yaşından dolayı ve ücreti de fazla olmadığından yedek otursun diye istiyorum. sonuçta 4 stoper' in 4' ü de denayer gibi olamaz.

    denayer hata yapmıyor mu? yapıyor ama taraftar aptal değil, adamıon yeteneğini görüyor, potansiyelini görüyor ve destek oluyor adama. allah aşkına ben umut bulut' un neyine destek olayım? sneijder en iyi oyununu oynasa bana avrupa' da maç alabilir, muslera alabilir, podolski alabilir vs. ama umut bulut en iyi performansını ortaya koysa ne olur? 19.01.2016 akhisar maçında umut için iyi oynadı deniyor, pozisyonları izliyorum, umut' un yerine denayer' in forvet versiyonu takımda olsa maç 4 5 olur, keza yasin için de öyle.

    umut, yasin, semih, sabri, jem... genç olsalar anlarım ama en küçüğü 25(semih şubatta 25' i dolduracak) yaşında. bu adamların hepsinden sadece fiziksel kapasitesi ile bile daha üstün denayer. ve denayer daha 20 yaşında. fizikten kastım salt kas gücü falan değil. o konuda zaten önde de, hız, çeviklik, dayanıklılık... gibi konularda da hepsinden önde. bir de üzerine hepsinden daha fazla mücadele ediyor. hayalimiz ne? avrupa' da başarı. adamın kiraladığı, henüz benim seviyemde değilsin dediği 20 yaşındaki çocuk, senin takımının en fit elemanlarından biri. nasıl başa çıkacaksın o rakiplerle? galatasaray taraftarı artık kalitesizi, yeteneksizi kesinlikle barındırmamalı bu takımda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın