resim
Martín Nicolás Benítez
Takım:América-MG
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.75
Uyruk:Arjantin
  • 117
    scoutnation isimli youtube kanalını, hemen hemen 15-20 ligin de özetlerini takip ederim. kendisini gördüysem de hatırlamıyorum. ya dikkat etmemişimdir ya da silik oynamıştır izlediğim anlarda.

    ben daha çok işin maddi boyutundayım. jose rodriguez, lionel carole ile başladığımız politikaya martin linnes ile devam ettik. bu politika mükemmel bence. bu politikanın üzerine gidip 7-8 milyon euro'lara kendini kanıtlamamış genç oyuncu almamalıyız. genç oyuncu alalım, kesinlikle alalım. ama lig 2'de 24 yaşında 4 senedir 30 maç oynayan adamı alalım mesela. veya ingiltere championship'te ve alt liglerde 4-5 senedir 35-40 maç oynayan adamı alalım. iskandinavya liglerinde oynayan, avrupa maçlarında iyi performans oynayan adamları alalım. dünyada çok futbolcu var. illa martin benitez olmak zorunda değil. bu maliyetle, sıkıntı olur.

    linnes, rodriguez, carole çok güzel transferler. böyle devam edelim.

    muslera-carole-chedjou-denayer-linnes-rodriguez-sneijder-sinan var elimizde. bunları gerek altyapıyla, gerek linnes, carole, rodriguez gibi transferlerle güzelleştirmemiz gerek. maliyeti az, istikrarlı, 18-25 yaş arası oyuncularla. ben 23 yaşın da genç olduğuna inanıyorum hele de 2-3 senedir 30 küsür maç oynuyorsa.

    martin, maliyeti fazla ve benim için kapalı kutu bir adam.
App Store'dan indirin Google Play'den alın