resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 4766
    hakkinda gereksiz tartismalar donuyor. fifa'nin belirledigi bir kural vardi, 1 sene icinde 6 aydan fazla sakat olan futbolcunun sozlesmesiyle ilgili. eger galatasaray yonetimi bu maddeyi ele alirsa hamit'in sozlesmesi bedava uzatilabilir ya da o oynamadigi donemlerdeki maasinda indirim yapilabilir. bu konuda neden hamit'i sucluyoruz?

    sergen haric hicbir futbolcunun sahaya cikmadan para kazanarak kariyerini surdurmek isteyecegini sanmiyorum. mehmet guven bizden gidince "futbolcu oldugumu hatirladim" gibi bir sey soylemisti. takimin icine giremeyen galatasaray futbolculariyl ilgili boyle bir sorun var. fakat bu sorun futbolcuda degil, onlari futbolcu gibi hissettiremeyen yapida. hamit bu sinifa girmiyor elbette. fakat yigit'inden engin'e, mehmet'inden cafercan'ina hepsi bu kategori icinde. adamlara sen futbolcusun ve bu takimin parcasisin diyemedigimiz icin hem icsellestiremiyorlar takimi (yigit, caglar iyi ornekler) hem de altyapi cikisli oyuncular profesyonel futbolcu nedir, nasil buyuklerle oynarimi idrak edemiyor.

    galatasaray'in altyapisindan oyuncu cikmamasinin en buyuk nedeni kendilerini orada gorememeleri.

    neyse konu dagildi. hamit bu kategoride elbette degil. fakat onun durumuyla ilgili aksiyon almayan yonetimler daha beterini gencler ve kadroda siskinlik yaratanlarla yapiyor zaten. cok basiretsiz bir yapilanmamiz var.

    senenin buyuk kismini sakat geciren adama full maas vermek ve sakatligini beklemek hamit'in degil yonetimin ayibi. illa rizikla ilgili kizacaksaniz yonetime kizin. basketbol ve benzer branslarda para skntisi varken neden hamit'le ilgili aksiyon almiyorlar diye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın