*

  • 135
    pro clubs olursa stoper olarak seve seve görev alacağım takım. bu arada bir ultimate team ya da normal turnuva yapalım. yani kısaca bir şeyler yapalım..

    neyse etkinlik falan bahsettik bunlardan gelelim asıl mevzuya, yani ultimate "damn" team'e... bilindiği üzere ben artık bu oyun modunun fahri kaşarıyım. yani abartma yok, her şeyi biliyorum, her şeyi ön görebiliyorum. ne dışında ? kendim dışında. kendimi kontrol edemiyorum. sene başından beri yaptığım trade'ler v.b. şeyler ile tam tamına 750k coins yapmıştım. tek hedefim linkteki takımı kurmaktı;

    http://www.futhead.com/16/squads/7938097/

    ki kurabilecektim de. ön 3lü dışında bütün oyunculara sahiptim. peki ben ne yaptım ? bir turnuvada rakibin kalecisi tam olarak 10.0 ile oynayınca "siterim böyle hayatı leyn" diyip bütün coinslerimle paket açtım. paketten çıkan en yüksek overalli oyuncu 84 ratingli "wesley sneijder" olunca haliyle parayı geri kazanamadım. battım anlayacağınız. hırslarımın kurbanı oldum. paketlerden çıkan bütün adamları gönderdim. kaldı mı sana hesapta 66k. küfür gibi resmen. ama o ara sanırım fifa bana acır gibi oldu da oyun bug'a girdi ve benim param harcama yapmama rağmen azalmadı. yani en azından 1 saatliğine öyle oldu ve ben o sıra hem online hem single modda bedavadan draft'a girdim. single'ı kazandım, diğerinde yarı finalde elendim ki kadrom aşırı kötüydü normal yani. neyse draftlar bitince paketleri tek tek açtım ve single'ın paketinden "eden hazard" çıktı. hazard'ı 2 hafta önce denemiştim ve baya kötü oynamıştım. o yüzden onun üzerinden bir takım kurmadım. ama yine bpl takımı kurmak istiyordum ve bende şöyle bir takım kurdum;

    http://www.futhead.com/16/squads/7938658/

    bu takımı daha bugün kurdum ve yaklaşık 20 - evet sabahtan beri oynuyorum- maçta 15-16 maçı kazandım. tekrar lig ikiye çıktım. baya iyi takım bence. istersem hazard'ı satıp forvete agüero'yu da koyabilirim ama paramı gareth bale için biriktirmeye karar verdim. evet o ispanya kadrosu gelecek :)

    hazard varken neden sterling dediğinizi duyar gibiyim. ona birazdan geleceğim..

    bu arada sahip olduğum birkaç takımı da göstermek isterim. genel olarak 4-3-3'ün (3) olan formasyonunda oynuyorum. savunma yapmayı aşırı seviyorum çünkü. ronaldo, messi, neymar, bale gibi adamları kilitlemek, rakibi delirtmeyi seviyorum çünkü. yapamadığım zaman ben deliriyorum o da ayrı bir konu zaten. dipnot olarak savunma yeteneğinizi geliştirmek istiyorsanız pro club'ta defans oynayın. ben stoper oynuyorum şu sıralar ve gayet keyifli, oyunumu geliştirmeme de olanak sağlıyor. neyse takımlar;

    http://www.futhead.com/16/squads/7939462/
    mario fernandes ve jefferson aşırı underrated. alex teixeria ise takımı iyi hücüma taşıyor. allan ve melo takımı iyi ayakta tutuyor ki allan skor açısından da bomba. geçen hattrick yaptım mesela.

    http://www.futhead.com/16/squads/7939702/
    valla ne yalan söyliyim bu takımı cuadrado için kurdum. geçen sene onla harika işler yapmıştım. bir nevi vefa borcumu ödemek istedim. halen çok iyi ama skor açısından geçen seneki gibi değil. bu arada pereyra neden forvet diye soracak olursanız, dybala'dan istediğim performansı alamadım, higuain'i ise cidden sevmiyorum. uğursuz geliyor. ha doumbia geldi roma'ya şimdi onu alabilirim ama pereyra topsuz oyunda ve pres yaparken savunma ratinginden dolayı çok iyi. gerçi değiştirebilirim çünkü nainggolan ve marchisio'nun olduğu takım otomatikman pres yaparak başlıyor maça. üstüne melo duvar olunca çok az gol yiyorum. dybala'yı almamamın bir nedeni de fiziğinin aşırı düşük olması. çabuk eziliyor, pereyra öyle değil ayakta daha fazla kalabiliyor kasap savunmalara karşı. zaten pereyra'yı ikinci yarı çıkarıp tevez'i oyuna alıyorum. fiyatı da baya düştü. şiddetle tavsiye ederim super-sub pozisyonu için.

    http://www.futhead.com/16/squads/7940083/

    bu kadroyu da lacazette için kurdum. pastore yerine bir ara di maria'yı da denedim ama fiyatı artınca satmıştım. bu arada david luiz'i oynatıyorum ama kalp krizi geçire geçire oynuyorum. kodlamasında mı sorun var anlamadım her maç kendi takım arkadaşına çarpıyor, rakibe bodoslama dalıyor falan. onun yerine thiago silva'yı denemek istiyorum ama o da aşırı pahalı. perrin'i denemiştim, baya da iyiydi, belki onu tekrar alabilirim.

    http://www.futhead.com/16/squads/7940521/
    bu da rusya kadrom. orta saham ve savunmam biraz yavaş duruyor ama cidden çok sağlamlar. özellikle javi garcia top kaybetmiyor. zaten javi garcia benim fifa 14'teki adamımdı. şimdi o zamanki halinden daha iyi kullanıyorum. yedekte hulk var. promes ya da shatov yorulunca sokuyorum. geçen turnuva yarı finalinde skor 1-1ken soktum 30 metreden bazukayı çaktı, finale çıktım. finalde kaybettim ama olsun o an da yeterliydi o turnuva için.

    http://www.futhead.com/16/squads/7940914/

    son olarak yerli kadrom. fena bir kadro değil ama yapabileceğim şeyler sınırlı bu kadroda. neredeyse hiç gol yemiyorum ama gol de atamıyorum. gol yememem de en büyük pay atiba'nın sonra muslera'nın. ileride chedjou'nun özel kartını alabilirim. çok iyi duruyor.

    kadrolarım böyle. şimdi bir iki oyuncu tavsiyesinde bulunayım. sadece ingiltere ligi için bulunacağım çünkü diğer liglerde alabileceğiniz oyuncular neredeyse aynı. ingiltere'de çeşitlilik çok

    kale; courtouis: pek pahalı değil. özellikle geçen seneyle kıyaslayınca bu sene fiyatlar aşırı ucuz. toty haftasında bile courtouis 150k'ya falan gidiyordu. şimdi biraz kasarsanız 10k'ya bulursunuz. çok iyi
    savunma; vertonghen: ah ulan ah.. bu adam galatasaray'a gelse mecidiyeköy meydanında yarı çıplak, galatasaray bayrağına sarılı bir şekilde koşarım. valla çok iyi adam. aşırı ucuz. fiyat-performans oranı aşırı yüksek.
    orta saha; cabaye: bilindiği gibi bu sene fifa'da pace mevzusu çok önemli değil. bu yüzden cabaye müthiş bir adam. savunması iyi, şutları muazzam, pasları çok iyi. komple bir adam yani. biraz yavaş ama dediğim gibi o da o kadar önemli değil.
    kanat; raheeeeeeem "the dreeeaam" sterling: muazzam, ben en son böyle bir performansı geçen sene tots neymar ile göstermiştim. her maç skora katkısı var. içeri girdiğinde affetmiyor zaten. youtuberların da gözdesi.. zaten bu "the dream" olayı ordan geliyor. kısaca sterling çok iyi. hatta aşırı iyi. fiyat-performans oranı bence en yüksek olan oyuncu. sadece 6.5k ve o parayı 1 saatte çıkartıyor zaten.
    forvet; martial: evet, takımımda sturridge var ama martial da çok iyi. hız-denge oranı çok sağlam. tabii burada fifa'yı tebrik etmek lazım. bilinmeyen bir wonderkid kartını böyle yapmaları iyi iş. martial da sağolsun fifa'nın yüzünü kara çıkarmıyor, iyi performans gösteriyor.

    bu arada fut draft'tan bahsedeyim. 3-4 kere kazandım online'da, hepsi son 1 ay içinde oldu. ve hepsinde aynı adam vardı. villareal'in kaptanı bruno. muazzam adam. aşırı yavaş gözüküyor biliyorum ama çok iyi adam. sif hali çıktı. minimum fiyattan aldım. henüz oynamadım çünkü ispanya takımımı tamamlamadım ama her draft oynadığımda takımın en iyi oyuncusuydu. neymar, bale, suarez ve ronaldo gibi oyuncular olmasına rağmen. bu arada bu konuda tek ben düşünmüyorum. geçen hafta futhead'te de konuşuldu bu konu. aşırı underrated bir adam. muhakkak alın, beğenmezseniz, quick sell yapıp en fazla 1k zarar edersiniz.

    diyeceklerim bu kadar. okul tatile girdiği için iş güç dışında yapacağım tek şey oyun oynamak olacak. oynamak isteyen olursa özelden psn(ps4) nickimi yazabilirim.

    son olarak çok fifa coins'i olan arkadaşlar zekatını bana verebilirler. her türlü desteği seve seve kabul ederim :/ (imece usülü bana bale'i, thiago silva'yı, if chedjou'yu falan aldırırsak bu iş olur)

    ekstra son olarak: başta dediğim gibi turnuva yapalım. fut olur, normal olur, pro clubs olur. bir şey olsun yani.
App Store'dan indirin Google Play'den alın