resim
Martín Nicolás Benítez
Takım:América-MG
Mevki:On Numara
Yaş:30
Boy:1.75
Uyruk:Arjantin
  • 56
    mevcut video performansı çelişkide bırakmıştır. öncelikle izlerken minik ama seri adımlar görmekten bulantı geldi. her atak birbirinin aynı gibi gelişiyor. bu tabi ki güzel bir şey. oyuncunun seri ve hızlı olduğunu gösteriyor. son vuruşları ve tercihleri hakkında eleştiriler var ki, video 'yu referans alırsak haklı sayılabilir. burada daha önemli olan konu bizim algımız. yani biz bir değişim istiyorsak bu tip adamlardan bolca alınacak, %80 'i çöp olacak, %20 ise takıma eklenecek. tabi bunun için maliyet düşük olmalı yoksa bu sistem zaten kurulamaz.

    bana kötü bir oyuncu olmadığını hissettirdi. ama şu an kendisini geliştirecek bir teknik heyet ve takım içi atmosfer var mı bu soru işareti. taraftarımız bu oyuncuya 2 yıl dayanır mı o soru işareti bile değil.

    örneğin bruma. sanırım bizim hayalini kurduğumuz kadar yetenekli bir oyuncu değil. ancak bu kadar da verimsiz olmadığı kesin. sürati ve adam eksiltme yeteneği tartışılmaz. ancak hiçbir teknik adam kendisi ile ilgili bir kanat varyasyonu bile çizmedi. bir kere verkaç yapıp ceza sahasına dalamadı, 2 pas 2 çalımla çizgiye inip penaltı noktasına çıkaramadı. ama bruma 'ya şöyle genel olarak baktığımızda, aslında bunları en kötü bir kaç kez yapmış olması gerekiyor.

    kısacası kendisi hakkında bir gelişim planımız varsa gelsin. ayrıca taraftar kurtarıcı gelicek algısını en azından diğer sezona saklasın. en önemlisi maliyeti düşük olsun.
App Store'dan indirin Google Play'den alın