• 198
    ''3-4 oyuncu takımdan ayrılacak, bir o kadar oyuncu da takıma katılacak.'' dedi mustafa denizli. ayrılacaklar üzerinden yorum yapmaya gerek yok, zaten takımın yarısından fazlası çöp.

    gelecek oyuncuların 2 tanesi 25 yaş altında olan ve direk on bir oynayacak oyuncular olacak anladığım kadarıyla. 1 tanesi de 18 yaş grubundan olacak *

    ben bu 18 yaş olayına karşıyım açıkcası. bu ligde futbolcu gelişmez. bize genç ve takımında sürekli on bir oynayan oyuncular lazım. buna en güzel örnek martin linnes...

    ayrıca bir arkadaşın da dediği gibi donk'a alternatif ya da donk'un yanına adam yiyen orta saha lazım. donk allah korusun sakatlansa bittik biz beyler...hee donk çok mu iyi? hayır ama şu takımda yürüse bile oynaması gereken bir oyuncu.

    edit: martin benitez ile ilgilenilmesini de uefa avrupa liginde oynayabilecek olmasına bağlıyorum. o yüzden güney amerika pazarına yöneldik daha çok. avrupa da bize uygun futbolcular genelde uefa'da ya da şampiyonlar ligi'nde oynamış oyuncular. scout ekibi beğenmişse vardır bir bildikleri diyorum. makul bir fiyata alınacaksa neden olmasın?
App Store'dan indirin Google Play'den alın