• 195
    bir sürü futbolcu adı geçiyor , finansal fair play muhabbetinde durumumuz ne olacak bu transferler sonucu hiç bi fikrim de yok açıkcası.

    ama şöyle bişi var, ister istemez ligin üstünden 10 puan aşşağı da olduğumuz içini, dursun özbek biraz da kendi kıçını kurtarmak için de olsa, devre arasında bir sürü transfer olayina girmek zorunda kaldı. takım futbol olarak toplanmazsa kendisi de gidici malum. hemde en nefret edilen başkanlar listesinde üst sıralarda yer alaraktan.

    martin linnes transferinde olduğu gibi, genç çok maliyetli olmayan bizi basamak olarak kullanip avrupanın elit liglerine açılma hayali olan topçulara yönelirsek çok da kaybetmeyiz bişi. bu sene gider. seneyi domine ederiz.

    hadi be dursun başkan ,bu kıvamı bozma. saat bozuk olsa günde iki kere doğruyu gösterirmiş misali ilk doğru işin hamza hamzaoğlu'yla ilişkiyi kesmekti, ikincisi de bu temele dayanan transferler olsun. finansal fair play vursa bile, seneye elimizde genç bi takım kalır. yoksa hakkaten bi 2-3 sene beli doğrultamayiz gibi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın