• 10
    kırdığı rekor hiç ama hiç gereksiz bir rekor değildir. rekorlar kitabından kaç türk ismi vardır? bolluk mu varda beğenilmiyor rekorlar anlamış değilim. rekor kırmasını geçtim hiç değilse kendi hayalini gerçekleştirmek için emin adımlarla ilerlemiş ve hayaline ulaşıp mutluluğunu yaşamış bir dalgıçtır. kaç tane insan hayattaki hayaline erişmiştir? en azından bunu başarmıştır. çıktığı bir programda* saba tümerle arasında şöyle bir diyalog geçmiştir. ısrarla ellerine ne oldu geçecek mi cart curt soran saba tümere gayet hoş bir cevap vermiştir.

    **

    saba tümer: ellerini kameraya gösterir misin?
    cem karabay: (gösterir)
    st: ay bakar mısın ne zaman düzelecek bunlar?
    ck: yoo ellerimde bir şey yok gayet düzgün normal insan eli gibi. 135 saat suyun altında kalmayıp elleri benim ellerimden kötü durumda olan insanlar var değil mi?

    saba tümerin sürekli nasıl tuvalete çıktın sorusunu sorması beni bıktırmıştır cem karabaydan daha fazla. en sonunda biz oraya 4 tane kamera koyduk demiştir ve noktayı koymuştur.

    yani sen bu adamı programa çıkarıyorsun ve soracak sorular arıyorsun ama oraya 4 tane kamera konduğunu öğrenmeden adamı soru yağmuruna tutuyorsun. böyle televizyonculuk olmaz afedersin.

    yani demem o ki bu inanç gibi bir şeydir. vatanı için bir şeyler yapmak istediğini programda her fırsatta dile getirmiş, kendi yaptığını vatan borcu olarak görmüştür. en azından içi rahattır. kendi imkanlarıyla yine hiç de küçümsenmeyecek bir rekora imza atmıştır. tebrik ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın