• 20
    kamuoyuna duyuru,

    galatasaray sözlük osm a ligi ve galatasaray sözlük osm b ligi'nde yapılan usulsuzluklerden dolayı gözden kaçırılmaması gereken bir durumu, tekrar hatırlatmayı kendimiz adına tüm halkımıza bir borç biliriz. galatasaray sözlük osm c ligi, kontrolünü yitirmiş bir zatın sezon öncesinde kulübümüze karşı şike ve teşvik girişimi yaptığı bir ligdir. o yüzden, diğer ligler gibi bu ligin de o kadar temiz bir lig olduğu söylenemez. ikinci hafta karşılaşmamızda alınan sonuç itibariyle kafalarda ne kadar soru işaretleri oluşmuş olsa da şu an için bir şike girişiminin olup olmadığı bilinmemektedir.

    saygılarımızla,
    chelsea football club

    --- alıntı ---

    c ligine duyuru

    leones ad victoriam nickli (bkz: chelsea) menajerine karşı tüm takımları bir olmaya davet ediyorum. ligi mümkün olduğunca kötü bir yerde bitirmeli ve sonu mourinho'dan beter olmalı.

    chelsea karşısında başarılı olan her takıma 1 adet hayır duası ve 5 entrysine 10 verme vaadinde bulunuyorum.

    (bkz: ben şike yaptıysam manchester için yaptım)

    c ligine duyuru

    (tamanlamiylaotuzkarakterlinick - 8 ocak 2016 01:30)

    --- alıntı ---

    kontrolünü yitirmiş şahsiyetin yazıya döktüğü bu kifayetsiz cümlelere cevap olarak lig başlamadan evvel yaptığımız açıklama ise aşağıda yer almaktadır;

    --- galatasaray sözlük osm c ligine duyuru ---

    kulübümüz tarafından hazırlanan yazılı basın açıklaması

    kork ve titre

    öncelikli olarak online soccer manager'de yıllarca takım çalıştırmış bir şahsiyetin, bugüne kadar hiç takım çalıştırmamış teknik sorumlumuzdan korkması ancak türkiye süper liginde liderin 11 puan gerisinde kalmış galatasaray futbol takımından korkmak ile eş değer tutulabileceğinden, teknik sorumlumuzun gururunu okşamış olsa da yapılan şike ve teşvik çağrıları ne kadar kirli bir oyunun içinde bulunduğumuzu göstermektedir.

    c liginde mücadele edecek olan tüm takımlara çağrı yaparak kendine ve özellikle futbolcularına ve ekibine güvenmeyip böyle ucuz oyunlarla rakipler arasında çatışma çıkartıp ligimizde var olan spor, dostluk, kardeşlik ortamını bozarak üste çıkmaya çalışmak ancak böyle kontrolünü yitirmiş bir zata yakışmaktadır. kulübümüz ile oynayacakları maçtan başarılı ayrılacak olan kulüp takımlarına da açık açık, utanmadan teşvik sunacağını belirten bu zat nedeniyle galatasaray sözlük osm c ligi çok ağır şaibe altındadır. sözlüğümüzü sadece sportif açıdan değil sosyal açıdan da alt üst edecek kadar derin ve sıkıntılı bir sorunla karşı karşıya kalmış bulunmaktayız.

    bu ateş üfleyerek sönmez, çözüm zamana yayılamaz.

    chelsea fc olarak biz, galatasaray sözlük osm ligi/(ligleri)nin içine düştüğü bu karanlıktan bir an önce çıkarılması için tüm mercilerin, gerekirse liglerin bir süre ertelenmesi kararı dahil, üzerlerine düşen tüm görevleri zaman kaybetmeden yerine getireceklerine ve kararın verilmesi için var olan tüm bilgi ve delillerin gerekli makamlara ivedilikle iletilerek sürecin hızlandırılacağına inanıyoruz. chelsea fc camiası olarak alınacak her karar ve uygulamanın en yakın takipçisi olmaya devam edeceğiz.

    son olarak, belirtmek isteriz ki bu talihsiz açıklamayı yapan kontrolünü yitirmiş zatın da ifade ettiği gibi şike, galatasaray sözlük osm c ligi için sadece ve sadece 16 harflidir: https://www.youtube.com/watch?v=ulGqT5nGZkw + ¤

    her nerede zeki, çevik ve ahlaklı oyunlar oynanıyorsa, tüm galatasaray sözlük osm c ligi ekiplerine başarılar dileriz.

    chelsea football club

    --- galatasaray sözlük osm c ligine duyuru ---

    (leones ad victoriam - 8 ocak 2016 14:39 ~ 14:41)
App Store'dan indirin Google Play'den alın