• 191
    dün maçta olduğumuz için pozisyon kaçırmış olabiliriz düşüncesiyle gece lig tv'dcen seyrettim maçı. gözüme çarpan bazı pozisyonlar oldu.

    1- eve geldiğim zaman bir arkadaşım ferrari'nin balta'ya tokat attığını söyledi. burdan tonyukuk'da özel mesajla teyit etti. maçı seyredince gördüm pozisyonu. ne kadar ikili mücadele olsa da rakip futbolcuya tokat atmanın cezası nedir ? hemde arkadan ! geçen sene lugano kafa atınca kırmızı vermemiş miydi hakem ?

    2- mustafa sarp'ın pozisyonu. rakibin kaval kemiğine basmanın cezası nedir ? hem de ayağında tekmelik olmasına rağmen yara oluşması. tabata bunları yapan bir oyuncu, 2 hafta önce antep'te oynarken ankaraspor maçında kırmızı kart görmedi mi bu adam ? eğer bu hareket sarı kart'la cezalandırılıyorsa sarp'ın attığı kafa'da sarı olur ki tabata kırmızı görseydi ve sarp'da atılsaydı hiçbir şey demezdim.

    3- leo franco'nun pozisyonu. bir kere en başta burda ernst'in top eline çarpıyor ama dediğimiz gibi çarpma. ama bu çarpma adam'a avantaj sağlıyor, ve bu avantaj sayesinde '' el '' diye itiraz eden savunmanın arkasına pas atan ernst yüzde yüz'lük bir gol pozisyonu yaratıyor, e haliyle o el avantaj oluyor. franco'nun hareketi ise içerde başlayıp dışarda bitiyor, eğer hakem kırmızı verseydi bir şey demezdim ama bunu çok net bir şekilde görmesi de zordu.

    beşiktaş taraftarına ; sürekli başkalarını suçlamaktan artık vazgeçin. takımınız geçen sene de çok kötüydü ama meydan boştu. 71 puan'la şampiyon oldunuz ki bir önceki sezon 73 puan'la 3. olmuştunuz. türkiye kupasında kendi grubunuzdaki takımla oynayarak çıktınız yarı finale. sezonun ikinci yarısı resmen çökmüş bir ankaraspor'u elediniz yarı final'de. lig'de demirbaş 4-5 takımdan sadece bir galiniyet çıkardınız ki o galibiyet'te iki tane balık gol'le geldi. o yüzden ilk önce kendinize bakın. başkanı ve antrenörü sorgulayın. dün dinç bir galatasaray olsaydı sahada kim bilir ne olurdu haliniz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın