• 14
    --- leicester city post ---

    hedeflerimize emin adımlarla yürüyoruz!

    leicester şehrimizin anlı şanlı kulübü olan leicester city'nin çiçeği burnunda menajeri ermando86 ile yaptığımız röportajdan satır başları:

    * sezona norwich city galibiyetiyle başlamak güzel. 1-0 gibi kısır bir skor olmasına rağmen, oynanan oyundan son derece memnunum. norwich takımını da sergilemiş olduğu oyun sebebiyle kutlarım. kaleye çektikleri 7 şuttan hiçbirinin kaleye bulmamasını da bizim ateşli ve ayyaş taraftarımıza bağlıyorum :(
    * sezon öncesi yaşadığımız sıkıntıları maç yaptıkça üzerimizden atacağız. böylelikle zamanla daha da iyi olacağız. emenike'nin üzerinde büyük bir baskı var. ama bunun üstesinden geleceğinden eminim. ilk maç 1-0 bittiyse bunun en büyük sebebi emenike olsa da, zaman içerisinde üzerindeki şanssızlığı kırıp, gollerini atmaya başlayacağına inanıyorum. hem gol atıp atmaması önemli mi canım? onun antrenmanlarda ne kadar çok çalıştığını bir ben bilirim ben!
    * iturbe ve osman transferleriyle kadroda hedeflediğimiz derinliğe nihayet eriştik. bu transferler için gece gündüz çalışan transfer komitesi ve büyük başkanımıza teşekkürlerimi bir borç bilirim.
    * an itibariyle takımımızda 22 futbolcumuz var. premier lig gibi uzun maratonlu bir lig için bu sayı bizim için yeterli. sezon içerisinde kaliteli futbolcu arayışlarımız devam edecek. şartlar müspet bir ivmeye döndüğü anda sürpriz transferlere imza atabiliriz.
    * ortamlarda iturbe transferi için çok para saçtığımız söyleniyor. genç, potansiyelli ve en önemlisi oynatmak istediğim sistem için biçilmiş bir kaftan olan iturbe için ödenmiş olan bonservis az bile! kendisi bonservisi üzerinden asla ezilmeyecek ve gereken cevabı sahada verecektir.
    * iturbe transferi konusunda bournemouth menajeri alametifarika89'a ayrıca teşekkür ederim. kendisi bu değerli futbolcuyu kadrosunda düşünmesine rağmen, kokoreççi asım'da düzenlemiş olduğum yemek davetimi geri çevirmedi ve futbolcu ile ilgili planlarımı kendisine aktardığımda ve 2. yarım kokoreç siparişini verdiğimde, iturbe'nin transferi için müspet bir ivme kazanmış olduk. bonservis ücretindeki küçük pürüzleri de hallettikten sonra, futbolcunun transferi gerçekleşmiş oldu.
    * iturbe transferi öncesinde swansea city futbolcusu bafetimbi gomis ile ilgilendiğimiz doğrudur. 30 yaşında ve kariyeri düşüşte olan bu futbolcuyu kadromuza katmak için nominal bonservis değeri olan 10.887.676 € tutarında teklifimizi swansea manejeri brsvnc'a ilettik. kendisi bu futbolcu için 18.000.000 € tutarında bir rakam talep edince, masadan tabii ki de kalktık! kim ssk da emekliliği için çalışma gününü tamamlamış, yaşını bekleyen bir futbolcu için %80 oranında fazla para verir ki? kemal kılıçdaroğlu mu?!
    * transfer sezonunda takımımıza önemli isimleri dahil ettik. fakat başkanın bana vermiş olduğu bütçenin de içine ettik! bu sebeple taraftarlarımızın maçlarımıza gelmesini, forma ve ürün almalarını ve 90 dk. susmadan destek vermelerini bekliyoruz. tüm bu şartlar sağlandığı takdirde, başarı kendiliğinden gelecektir. taraftarımız rahat olsun.

    --- leicester city post ---
App Store'dan indirin Google Play'den alın