• 124
    liverpool yönetiminden açıklama.

    öncelikle transfer şikesi adı altında yapılan tüm suçlamaları reddediyoruz. transfer şikesi yapılmamıştır yapılan 8m borç vermektir. ancak daha sonra oyuncu alımında sıkıntı olduğu için gece 12de tekrardan 8m kulübe westham tarafından geri verilecekti. ancak gelin görün ki yanlış anlaşılmış yapılanlar ve transfer şikesi denmiş. liverpool kulübünün böyle ufak işlerle uğraşmayacağını herkes bilir. ayrıca transfer şikesi liverpool yapıyorsa niye zararlı liverpool çıksın hepinizi adaletli davranmaya davet ediyorum.

    sonuç olarak westham'ın paraya ihtiyacı vardı bizde fakirin yanında olduğumuzdan borç vermek istedik biraz durum karıştı ama sonuç olarak borç ödenecekti. westham kulübüne bu borç için gerekli belgeler imzalatılmış olup herşey legal şekilde yapılmıştır.

    ancak yanlış anlaşıldığımız için transferler tamamen geri alınmış olup eski haline getirilmiştir. liverpool kulübünü kimse yıkamaz. kimse liverpool'dan büyük değildir. liverpool'un büyüklüğü kupa büyüklüğü değildir başka bir büyüklüktür. ayrıca transfer şikesi yaptıysamda liverpool için yaptım.

    albertxx
    liverpool menajeri

    not: darağacında olsak bile son sözümüz liverpool!!!!
App Store'dan indirin Google Play'den alın