• 57
    birkaç hafta önce galatasaray maçlarının tam kayıtlarını hiçbir yerde bulamadığım için bir hayli isyan etmiştim. galatasaray maçları hala sıkıntı ama milli takım maçları için show tv youtube'a "show tv milli takım" isimli bir kanal açmış ve burada milli takımın maçların tam kayıtları var. ayrı ayrı gol videoları da var. ben hollanda maçlarını ve son izlanda maçını bilgisayarıma indireceğim. ilgilenen arkadaşlara belirtmek isterim.

    işte beklenen hizmet budur. milyar liralara ihalelerle yayın hakları alan ligtv'nin ise youtube kanalında reklamdan başka bir şey yok. halbuki ikisi de aynı yayın grubuna ait diye biliyorum (emin değilim). elbette tüm maçların tam kayıtları çok ekstra bir durum olur ama en azından 3 büyüklerinki bulunmalı. neyi kimden gizliyorsunuz yahu? youtube'a bir kanal açacaksın, haftada 3 maç koyacaksın. neden yapılmıyor anlam veremiyorum. bir derbi maçını yıllar sonra açıp izlemesin mi insanlar yani, anlamsız. işte bu vizyonsuzluktur.

    takım güzel bir gol atıyor, paylaşayım diyorsun ama sitedeki gol videosunun ne kalite seçeneği var ne doğru düzgün paylaşma butonu var. mesela ntvspor.net'te günlük programların tam kayıtları mevcut, rahatlıkla açıp izlenebiliyor. 2016 yılındayız ama milyar liralık yayıncı kuruluşun şöyle tıkır tıkır işleyen, her şeyin net olduğu bir sitesi yok.

    bırak herhangi bir maçın kaydını sıradan bir gol videosunu yayınlayanları bile teleskopla takip edip hemen çöküyorlar. adamların "ya daha az para kazanırsak" diye ödleri kopuyor yahu. sen adam gibi site yap, youtube kanalı yap da kimse kaçak göçek işlere bakmasın. sırf kendi sitesine daha çok girilsin, reklamlardan daha çok para kıralım diye kendi youtube kanallarına goller ve özetleri bile koymuyorlar. hadi kendi siteleri böyle kaymak gibi olsa sorunsuz olsa gene tamam derim. mackolik bile ligtv sitesinden daha kaliteli.

    show tv'nin açtığı bu kanalı maçların tam kayıtlarının bulunması sebebiyle beğendim. bize böyle güzel işlerle gelin takdir edelim.
    kanalın linki: https://www.youtube.com/ShowTVMilliTakim
App Store'dan indirin Google Play'den alın